Filmden ve app' den ceza yedim en sonunda..

ben bir astrada gördüm dışardan cam filminden farkı yok ama fiyatı çok uçuk yani maliyeti neki fiyatı o rakamlarda olsun bende bir yıldır bekliyorum fiyatı düşsün diye hayla 140 tl de :D

peki bu hani cama vantuzla yapıştırılan naylon bez tarzında güneşlikler var onun gibi bişeymi. eğer öyleyse maliyet 5 lira filan sadece araca özel yapılmasına para ödüyoruz yani.

yok onun gibi olurmu bunlara dock diyorlar ingilizcede de türkçe sini bilmiyorum bunlar arabanın orjinal camıyla aynı ebatlarda olan perdeler öyle vantuz falan arap işi hindistan işi değil orda tırnakları var resimlerde görülüyor o zaten camına oturuyor bende kullanmadım ama docklar öyle.. zaten o yüzden farklı farklı yoksa adam niye merivaya özel kesim vectraya özel kesim yapsın tek döküm yapar vantuzla olsun bitsin.. ama genede maliyeti ucuzdur ne olursa olsun.. 140 -150 tl etmez..

yasak olan birşeyi yapmadıkça kimse kimseyi boştan yere çevirmez diye düşünüyorum ötesi yok yani bunun yasak yani yapıcak birşey yok

Filmi sökmek zorunda kalırsam arka cam için şöyle birşey düşünüyorum http://urun.gittigidiyor.com/Elektrikli-Arka-Cam-Perdesi-100cm_W0QQidZZ20754119

Arkadan güneş gelirken arka koltukta oturanların ensesi yanıyor Bizim arka koltuk alçak çünkü kafalık filan yok.

buna gerek yok çok kalitesiz ben bunlardan iki tane eskittim bence bunların manueli var onlardan al hem ortada demiride yok o ilandaki üçüncü resim zaten manuel olan bir kere çekersin bir daha indirmessin ben her aldığım arabada yoksa kesin alırım bir kere çekerim satana kadar o perde bir daha inmez :)

Geçmiş olsun...

valla diken üstündeyiz daha 1 saat önce bağdat caddesnde çevirmeye girdm üfletti ehliyete ruhsata baktı gönderdi döndüm bostancı sahilde bidaha durdurdlar bu seferki ehliyete ble bakmadı ruhsata baktı ne işin var bu saatte dedi gayet sert bi şeklde işim vardı evime dönüorm dedim bu filmler ne sağa çek dedi abartsz yarmsaat bekletti soukta ve başka bi polis geldi devam et dedi şimdi bu adil bişeymi allh aşkna 2 çevrmenn arasnda 3 dakka var... sağları solları belli olmuyo

adı üstünde çevirme.sık olmalı,kontrollü yapılmalı ve bazı kural dışı davranışları sona erdirmeli.MANTIK BU .Elden birşey gelmez geçmiş olsun

geçmiş olsun, ben de en arka cam hariç sökeyim bari ceza yemeden.
en arka cam için filmci ısıtıcılar da kopma olabilir garanti veremem demişti. söktürtmemiştim. onu kendim sökemem bakalım ne yapacaz.

turkiyeye gelmeden sökelim bari şu filmleri yoksa başımıza iş açıcaklar :)

Geri