Filmden ve app' den ceza yedim en sonunda..

aslında öyle ama.. benmiki kısa yol,sizinki biraz dolanbaçlı(değindiğiniz yerler bakımından) o manada söyledim;ama aynı yere çıkıyo sonuçta.:)

Kısa olsun diye nokta atışı yapınca yanlış anlaşılmalara neden oluyor. Nereye kadar eyvallah nereden sonra yallah deme sınırını belirtmek isteyince satırlar istemeden de olsa uzayabiliyor.

filmin alışakanlığı kötü gerçekten sökülünce acayip oluyo:)

Kısa olsun diye nokta atışı yapınca yanlış anlaşılmalara neden oluyor. Nereye kadar eyvallah nereden sonra yallah deme sınırını belirtmek isteyince satırlar istemeden de olsa uzayabiliyor.

Tabi ,haklısınız.ben normal bi üye olaraktan daha rahat yazıyorum.moderator olmanın zorluğu,sorumluluğu hep yazarken daha dikkatli olmaya itiyor insanı..Saygılar

Geçmiş olsun kardeşim.Gülü sewiyorsun sen ;)

al bende o kadar ozellıkle yazın bu sorun cok bızım buralarda yalova da sokuyoruz 70 lıra verıp yenısını cektırıyoz

benim film kullanmamda tek amacım öyle gizemli olmaya çalışmak değil ailemin arkada otururken o iğrenç bakışlara maruz kalmaması ama sökmek zorunda kaldım yolculuk ederken bez filan gereriz artık.:D

benim film kullanmamda tek amacım öyle gizemli olmaya çalışmak değil ailemin arkada otururken o iğrenç bakışlara maruz kalmaması ama sökmek zorunda kaldım yolculuk ederken bez filan gereriz artık.:D

kolayı var

BOTZ_7538_329.jpg

al aracına uygun dock perde yolda giderken camıda açabilirsin dışardaki içeriyide görmez güneşide keser ve tamamen legal takması çıkarması 3-4 saniye sürmüyor ben alıcamda ne hikmetse şu vectra c için bir türlü fiyatı düşürmediler

kolayı var

BOTZ_7538_329.jpg

al aracına uygun dock perde yolda giderken camıda açabilirsin dışardaki içeriyide görmez güneşide keser ve tamamen legal takması çıkarması 3-4 saniye sürmüyor ben alıcamda ne hikmetse şu vectra c için bir türlü fiyatı düşürmediler

merivaya göre var ama 150 lira vermekte hiç içimden gelmiyor ama çok pratik birşey. ben çarşaf germeyi tercih ediyorum bu durumda 0 maliyet:D

merivaya göre var ama 150 lira vermekte hiç içimden gelmiyor ama çok pratik birşey. ben çarşaf germeyi tercih ediyorum bu durumda 0 maliyet:D

ben bir astrada gördüm dışardan cam filminden farkı yok ama fiyatı çok uçuk yani maliyeti neki fiyatı o rakamlarda olsun bende bir yıldır bekliyorum fiyatı düşsün diye hayla 140 tl de :D

Geri