Fikir veren altın bulsun :)))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun, bundan sonra ekonomik sürüş devri başladı sizin için... Kit ne kadara mal oldu acaba?

990 tl..10 a bölüyorlar..Şimdilik bir sorun yok..Canavar giibi gidiyor..
İşin güzel tarafı göstergeyi direksiyonun sool tarafındaki küçük çekmece içine monte ettirdim.Vectra c ciler bilir..Çok güzel oldu..

eğer gerçekten BRC bayisi olsaydı atiker takmazdı,takamazdı:(...Ama atiker içinde olumlu yorumlara rastlıyorum...Güle güle kullan...

Hayırlı olsun bende senede 15bin yapıyorum ama 1 sene içerisindede aracı elden çıkartmayı düşünüyorum model yükseltmek için o yüzden şimdilik böyle devam.

bende atiker taktırdım şimdilik çok memnunum

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim..Atiker taktırdım.İyi bir usta bulduğumu düşünüyorum..Şimdilik bir sorun yok araba eskisi gibi .Simit depo taktırdım..Stepme depoyaa kaldırıldı..Artık köpük sprey diye birşey çıkmış..Lastik patlasa da onu kullanarak belli bir süre idare ediyormuşsun.Brc ile atiker arasında 600 tl fark var..Takan usta her iki markanın da bayisi.Bana brc de atiker de ustası taktıktan sonra aynı, boşuna 600 tl vermene gerek yok atiker takalım dedi.HEr iki markayı takan bir usta bunları söyledikten sonra ben de atikere karar verdim..Kurtlar vadisine bir katkı da bizden olsun dedim.:)))).. Şimdi tepe tepe kullanıyorum..Kullanıcam da..
Darısı lpg si olmayanların başına...Şimdi sızdırmazlık,muayene ,ruhsat işleri kaldıı...En zoru da bunlar..:(

güle güle kullan
muayene vs. işlemleri ne tutuyor?

bence ille de taktıracağım diyor isen, brc ya da lovato sorunsuz kullanmanın yanı sıra, ekonomik olacağınıda garanti edebilirim. istersen br taksiciye sor ne marka önerecek bir bak !

güle güle kullan
muayene vs. işlemleri ne tutuyor?

130 ytl muayene 30/40 ytl sızdırmazlık heral de 50 ytl de ruhsat işlemleridir..

hiç değmez uğraşma derim
12 bin yapan birisi benzinli araç alır nitekim sendekide öyle galiba
kaşınma derim ben

Lpg taktırmak en doğru karar yıllardır lpgli araç kullanıyorum bi sorun açmadı başıma her zaman bazı msjlarımda belirtmişimdir iyi montaj iyi işçilik olsun yeter astramda landi renzo kullanmıştım çok iyiydi corsa aracımda atiker taktırdım ondanda pişman değilim maliyet konusu ise ortalama lpg benzine göre 10 krş daha az yakar atikere 1000 lira montaj parası versen kabaca ruhsata işlettiğinide kabul edelim 25 sızdırmazlık 125 muayene 30 trafik tescil toplam 1180 tl varsın 1250 olsun extra ile en kaba hesapla 14000 kmde benzin maliyetide dahil olarak amorti edersin sonrası kar zaten hesap bu kadar basit.Dediğim gibi en önemlisi iyi bir usta bulmak oda bulunuyor zaten arabaya binmenin keyfine var gözün artık enzin göstergesine bakmasın arada bir dip gaz yapmanın tadına bak.Saygılar

Geri