fiat punto yu geçemedim

yeni tip motorlarla aşık atmayalım bence:) hepsi felaket bende de hyundai korkusu oldu yol istedimi hemen verir oldum:)
:D vah vahhh demek korkuttu senı oyuncak arabalar alalım sana da benim canavardan herkes senden korksun :kop:

bı keresındede bı pasatcı arkadas benı tokatlamaya kalktı ama tokatı yedı galıba bızım makınayı bıseye benzetemedı :)

vay terbiyesiz:D :D

Araba arabayı geçer takmayın bu kadar..

arkadaşlar her araba 200 km hız yapabiliyor.ben arkadaşın arbasıyla 307 hdı 1.4 70 ps ankara - istanbul arası yolda 175 km hızla giderken tofaş kartal tarafından sollandım. Arkadaşımda 2005 model JTD 105 ps doblo var onuda kullandım, sonuçta doblo yarım kamyonet sayılır.inanın bizim arabalardan farkı yok denecek kadar az.sonuçta teknoloji çok önemli

ehheheh:Dherkes bi anda patır patır dökmeye başladı ne war ne yok:)araç bu neler geçtk nelere geçildik.dewam ederse konu ve üyelere bişiler olcak gibi:)

yegende 1.4 t-jet 120 hp punto var, kısacık bir modlama ile 150 hp üzerine çıktı. öyle bir gidiyorki araba, 2000 cc yi aratmiyor.Artık birisiyle kapışırken dikket edin derim, ufacık araba ben bunu geçerim devri tarih oldu...

Mini Cooper lar ile de kapışmayın buda benden bir tavsiye olsun...Tecrübe ile sabittir. Vectra 1.9 CDTI ile bir mini cooper a pis harcandık zamanında :=)))))

Ben çok rahat geçtim valla cooper'a.
Sadece kalkıştı bir kaç boy öne atladı o kadar 2. vites sonunda ben açık ara öndeydim ;)

herkez bırbırlernı gecer gecılır ama kapalı trafık hıc affetmem poatlıcagımı bılsem bıle yururum yuruturum makınamıı :D

2.5 v6 da geçsin artık cooper ı :D piyasada ki cooperlerın en azından yarısı otomatik vites...

Geri