önemli olan çok fazla branşda çok fazla yatırım yapmak değil,konuyu dağıtmadan kaliteli ve istikrarlı üretim yapmaktır.evet fiat denilincede aklıma bisiklet gibi olan uno palio, veya cikletten çıkan şahinler geliyo.işi açıkcası....
adam 2000 cc bravo hgt diye araba yapmış v5 motor diyo 155 beygir diyo...şu kadar kalıbının arabası değil ya opelin 2.0 her aracı ondan üstün ..yaşıyoruz görüyoruz abicim fiat araçlarınıda opel araçlarınıda..al sana iddayada varım aç bi topic kaç kişi fiat hakkında ne dicek gör ya ..yok traktör yapıyomuşda ..uzay aracı yapsa ne olur ya.öle kalkıptda 400 milyarlık ferrarileri örnek göstermeyin ,bizim gibi orta halli veya biraz üstü insanların ,gençlerin bineceği katogoriyi kıyaslayın heni nerde elle tutulur hangi aracı var ya çıksın biride desin ''benim 96 model fiat aracım öle sağlamdır böle gider,veya şöle teknikleri vardır???madem süper firmaydı ...nerdeymiş 90 lı yıllarda bu kadar efsane calibralar,gt ler, gsi lar omegalar fln filan çıkarken ..ne yapıyolardı şahin 'S' mi tasarlıyolardı veya doğan turbo conseptinin üzerinde mi çalışıyolardı..opelin canavar gibi tasarım ekibi ve ödün vermeyen malzeme analizleri yıllarca sürmüş ..ee normal o kadar dayanklı güzel işler yaparsan krizde batarsın ...ama git ucuz malzemeden zayıf şeyler yap ..kral ol..nasıl iş anlamadım zaten..git bi opel comboya bak veya ww.caddy e bak bide git dobloya bak....arada ne kadar fark var gör..altımdaki vectra B gt aracımıda 3 tane fiata değişmem ..Allah sattırmasın ama fiat en son tercihim olacak makinadır..