fiat linea 1,6 dizell yer uçağımı

sağolun arkadaşlar bilgilerinizi burda acıkladığınız için ama linea nın performansı toyotadan cok cok hızlı ivmelenmesi harika aklım kaldı valla

linea al o zaman en azından başka araba aldığında kafan kalıcağına alırsın linea beyenmesende kendim ettim kendim buldum dersin..

daha önceden opel vw veya toyotaya bindiysen fiat ve renaulttan uzak dur. kendine iyilik edersin. araç 2 yaşına gelince dediğimi anlarsın ayrıca fiatın parçaları opel ve toyoto dan pahalıdır aklında bulunsun.

linea yı küçümsemiş arkadaşlar ancak ciddi yürüyen bir araba bikere unutmayın multijet ..

yorum yapanların 1.6 turbo dizel motoru küçümsediklerini sanmıyorum, hangi kaputun altında olursa olsun. Sorun linea ya 37 bin lira verilip verilmeyeceği. Onun da cevabı çok açık.

abiler sağolun dediğim gibi toyota aldık arac şu anda istanbul avcılarda kardeşim biniyor

yorum yapanların 1.6 turbo dizel motoru küçümsediklerini sanmıyorum, hangi kaputun altında olursa olsun. Sorun linea ya 37 bin lira verilip verilmeyeceği. Onun da cevabı çok açık.
+ Katılıyorum.

hayırlı olsun selım abıı

gecen kuzenım lıneayla kucuk bı kaza yaptı araba perısan oldu

sağolun arkadaşlar daha iyisi sizlere olsun kral

37.000 tl bence fiat ın hiçbir aracı etmez.son çıkan kasa fiestalara bakın 1.4 olmasına rağmen çok seri.sıfır fiyatı 30 veya 31 olması lazım.Bizzat kullandım donanım,görüntü,kontor hepsi bir arada..

Geri