fiat linea 1,6 dizell yer uçağımı

performans = tüketim

Bu her zaman böyledir bunu değiştiremessiniz.

arkadaşlar formda linea sı olan varmı test ettim ama pek bir şey anlamadım. adamı resmen koltuğa yapıştırıyor tek anladığım bu oldu almaya değermi kullanan varmı full+full abs ebd asr hilholder auto far ve silecek vs 37000tl fikirleriniz nelerdir.iyi derseniz 1 veya 2 günlüğüne kiralayıp deneyeceğim.deneme turunda beni en çok etkileyen yönü performansı oldu.2, şık toyota vallaha sıfırını gücüm yetmez 2,elinde 2008ve2009 model dizelleri bu fiyata alınabiliyor 2,şık corollo dizel ama 2, el olur toyota corolloyu test etmedim toyota nın parca fiyatları cok pahalı ve baz donanımlı diye biliyorum.fikirleriniz nelerdir
opel varken opel alınır fiatın hiçbir arabası alınmaz bence.

Dizel arabanın motor sesini hiç beğenmiyorum.Heleki benim şahsi fikrim binek araçlara dizel motor sesi hiç yakışmıyor.

bnm corsa da 75 hp ama :D ivmelenince herkes 100 le gidioruz sanıyıo daha 50 bile değil :D

bende astra cdti'dan sonra birçok dizel üzerinde kafa yordum, bana en mantıklı gelen 1.6 tdci focustu. şahsen kullanmadım ama kullananlar yakıt tüketiminin fazla olduğunu ve ses yalıtımı bakımından rakiplerinden kötü olduğunu söylediler... zaten focusla ilgili bunları duyuyordum. en sonunda 1.3 cdti astra genel değerlendirmede bana daha mantıklı geldi. keşke 1.6 cdti olsa, hadi olmadı 1.5 ... 1.4 corolloların performansını bilemicem... sen performans ve serilikte istediğine göre peugoet ların 1.6 hdi senin için doğru seçim olabilir, gayet seri bir araba ama fransız:)

hımm bugün opeldeydim konya yolunda astra dizeller 1,6 gelecek dedi ama ilk etap hb gurubu gelir dedi.bekleyeceğim arkadaşlar focus kasa deyiştiriyormuş haberiniz olsun yeni astra yı biraz bekleyeceğim olmazsa toyoto arkadaşlar.eskişehir yolunda reise uğradım cruze baktım abi bunlarda hoş ve güzel arac ama dizeli yok.

1.6 CDTİ şuan yeni astra için hikaye bence ordaki satıcının hiçbişeyden haberi yok bence

abi hiç uğrasma git 1,6 focus 115 dizel al mis gibi gidiyo ggel ben sana kuzeniminkini denettiriyim gör abi ... geçen senin arabayı gördüm adres sorcam bi baktım senin araba:Ddedim içindeki abimize selim abiye selam söyle diyE:)))

Son düzenleme:
cruze mazotlu bile olsa bulaşılmamalı bence chevrolet avrupa tamamen toplama bir marka motorları üstündeki ekipman bütün teknolojisi Gm bünyesindeki diğer markalardan toplama..

ilk çıkdığında daewoonun kasalarını üretti daewoo yu aldığı için herhalde motorları eski opel motorlarıydı falan.haylada öyle cruzdaki motor opel astra motoru..

hep diyorum chevrolet bu zihniyetle vw nin seati gibi bir şey olur onunda ötesine gidemez.. opelin seati olur işde..

aman kardeşim 1.3 full olanıyla bir yolculuk yaptım o paraya asla alınacak bir araç değil, 1.6sı tabiyki daha performanslıdır ama ben o arabayla hız yapmam bana hiç güven vermedi. (objektif bakıyorum da övebileceğim hiç bir yanı yok tüketim ekonomisi dışında)

Geri