Federal power kullanan var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan partner352
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
P

partner352

Bilgi Girilmemiş
Kayseri'de bir yerden sordum arkaların çifti 70 önlerin çiftine 240 dedi.
Markasını sordum Federal Power dedi, bu marka nasıldır kullanan var mı?
İnternetten önleri buldum 73 TL tanesi, çifti 146TL imiş.

Önler için fazla fiyat vermiş.240 değil 120 desen yeridir.
Federal Power kullanmadım açıkçası.Ama alt kalite bir ürün olduğunu okudum bazı forum sitelerinde.Bence en alt sınır olarak Delphi düşün.

Bir yerde gördüm GM orjinal havalı önlerin çifti 190TL.
Delphi arkaların çifti 130TL idi.

federal power : astra- g /gazlı önler takım olarak : 110TL , arkalarda takım: 70 TL civarında.Diğer markalar kaliteye göre değişiyor.

Delphi nin fiyatlarını ilmiyorum ama federal alacaksan da senin sorduğun yer toplamda 130 TL fazla fiyatlamış.

Evet aslında şehir merkezinde olsa federal taktıracagım ama ilçedeyim.
Buralarda yolların pek düzeni yok.

bende amartisör arıyorum arkalar patlak benim arkalarda da 4 cm yay war aslında sert koni amartisör i olur ama o kadar da masraf yapmak istemiyorum bu 70 tl dediğnz gibi o ayarda hangi amartisörler war acaba bide içlerinde en serti hangisi olur bilginize tşkkrler

arkadaşım bence alabileceğin en iyi ve en uygun marka blıschteın alman arabalarının tercih ettiği marka ben sana telefon numarası vereyim istanbulda konuş fiyatta anlaş sana kargo ile yollasınlar hiç sağda solda arama opel için en kaliteli ve uygun fiyatlar bu arkadaşlarda zaten opel mercedes parça bayi oto bilgin faruk abiyi iste bakırcı ilker den aldım de numarayı onlar gerekli alakayı göstereceklerdir san ben aldım ön arka gayet te güzel kullanıyorum ve bir çok arkadaşta benim tavsiyelerimle aldı burada hagi parçayı istersen alabilirsin

0212 481 93 76

teşekkurler kardeş aldım numarayı bugun ararım

Geri