Far yikama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERGÜ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her şeyi çıkmacıdan ayarlarsan ucuza olabilir. yoksa gerçekten çok tuzlu olur

haklısın selcuk kardeş valla çok garip kaldık yaa benim muayene 16,12,2008 de istanbulda artık rüşvet işlemiyor diyolar bakalım nolcak

herşey bir yana bana filmleri söktürüp xenon ları çıkartırırlarsa ayvayı yedik

sen bi harcını yatır muayeneye gir bakalım hasan adam sana ne iş yapıyorsun diye sorarsa yardımcı olacak demektir :), yada bi trafik müşaviriyle konuş beraber gidersiniz, halledersin çok büyütme bence...olmadı filmleri mecbur söktürcen geçici olarakta ampulleri değiştirirsin olur biter...

far yıkama işinide sevmedim demek tampon değişicek dediler servisten, bana mantıksız geldi, neden hazırlık var o zman tamponda ki...ben hasan ustayla görüşücem balkandan bakalım ne dicek

astra f e oluyomu pekı bılgınız varmı angelları taktık xenonları taktık camur olunca goruntu gıdıo yapılırmı bılgısı olan?? bızde kapaga falan gerek yok sanırım doğan slxte olan teknoloji nekadar pahalı olurkı:D

astra f e oluyomu pekı bılgınız varmı angelları taktık xenonları taktık camur olunca goruntu gıdıo yapılırmı bılgısı olan?? bızde kapaga falan gerek yok sanırım doğan slxte olan teknoloji nekadar pahalı olurkı:D

olur neden olmasın ki. orijinal gibi olsun dersen. astra f gsi 93/94 modelin ön panjurunu alırsın (far yıkama yeri ve püskürtme kolları olan) + su haznesi (camın ayrı far yıkamanın ayrı) + boru + püskürme kolları için meme uçları + suyu tetikleyecek ıvır zıvır elektrik bağlantısı vs.

astragsifarykamajw7.jpg

çok uzun iş bence. bayağı bi uğraşırsın, kolay iş değil. malzemeleri toplamak. belki tofaş'ın malzemeleriyle (kolay bulunur) çok daha hızlı halledilebilir, ama ne kadar işe yarar ve hoş gözükür orası muamma.

Far yıkmama sistemini neden yapmak istiyorsun.?
Çok çamurlu kirli yollarda mı yaşıyorsun.?
Aracınızı şehirde kullanıyorsanız bence gereksiz bir donanım.
Yılda 3-5 kez ya kullanırsın ya kullanmazsın.

Far yıkmama sistemini neden yapmak istiyorsun.?
Çok çamurlu kirli yollarda mı yaşıyorsun.?
Aracınızı şehirde kullanıyorsanız bence gereksiz bir donanım.
Yılda 3-5 kez ya kullanırsın ya kullanmazsın.

sonradan zenon ve mercek uygularsan muayaneden geçmek için yıkama şart

Son düzenleme:
:)

sen bi harcını yatır muayeneye gir bakalım hasan adam sana ne iş yapıyorsun diye sorarsa yardımcı olacak demektir :), yada bi trafik müşaviriyle konuş beraber gidersiniz, halledersin çok büyütme bence...olmadı filmleri mecbur söktürcen geçici olarakta ampulleri değiştirirsin olur biter...

far yıkama işinide sevmedim demek tampon değişicek dediler servisten, bana mantıksız geldi, neden hazırlık var o zman tamponda ki...ben hasan ustayla görüşücem balkandan bakalım ne dicek

Aytekin abi topkapı otosanayide tim 1 de benim dayım şanzumancı eski ustalarda her işi yapar bunun arkadaşı var adam muayene ye bir araç götürmüş 110 ytl para yatırmış adama aracın lastiklerinin havası uygun değil şişir gel demişler okey adam lastik basınç ayarını yapmış gelmiş oda ne bir 110 ytl daha istemişler neyse biraz sinirli vermiş parayı bu sefer motorun çok kirli yıkat gel demişler abi bu nasıl iş yani bu memlekette arabaya binmek suç oldu yoluncak kaz gibi görüyorlar bizi zaten vergilerde arttı işleri çok zorlaştırıyorlar abii

Geri