Far yikama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERGÜ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Usta

Volkan far yıkamanın zenon mercek ile nasıl bi ilişkisi var.
Bunun mantığı ne.?

MOKIA kardeş xenon kitler ışığının yoğun olduğundan karşıdan gelen sürücünün gözünü alıyormuş AB de buna bir standart getirmiş oda mercek takmak mercekli farı aldığın zaman ışık karşı tarafın gözünü almıyor ama mercek ışığı toplayıp bir noktadan dışarı veriyor ozaman da far kirlenince yada tozlanınca görüşü engellediğinden illa far yıkama olmak zorunda diyorlar ben kaba taslak bu kadar biliyorum dostum :sorry:

MOKIA kardeş xenon kitler ışığının yoğun olduğundan karşıdan gelen sürücünün gözünü alıyormuş AB de buna bir standart getirmiş oda mercek takmak mercekli farı aldığın zaman ışık karşı tarafın gözünü almıyor ama mercek ışığı toplayıp bir noktadan dışarı veriyor ozaman da far kirlenince yada tozlanınca görüşü engellediğinden illa far yıkama olmak zorunda diyorlar ben kaba taslak bu kadar biliyorum dostum :sorry:

doğrudur. mercekli far ile far yıkama kiti olması fabrika çıkışı araçlarda zorunlu..

...+1

eyvallah abilerimm

Valla daha yeni başladık bu işlere saolsun AYTEKİN abim öğretiyor bişeyler forumu takip ediyorum okumadığım konu kalmadı modifiye olayına taktım zaten

Yazdığım cevapların sizler gibi abilerimden onay alması beni mutlu ediyor çok saolun sizlerden daha çok şey ögrenicem:D:D:D:D

bu arada hasan, MOKIA arkadaşımız (Cengiz)forum gurusudur.bu olayların hepsini zaten biliyodur o, angel mercek far takacağını yazmadığın için gerek yok demiştir yanlış anlaşılmasın dedim ...selamlar cengiz bu arada

okey abi sölediğin iyi oldu zaten biliyosun yeniyiz yavaş yavaş tanıyorum arkadaşları :)

Geri