Arkadaşlar merhaba, sorunmudur yada başka birşeymidir bilmiyorum ama batçıklara (tünel) girdikten sonra farlar geç yanıyor karanlığı geç algılıyor, batçık ın ortasında yanıyor farlarım, başka model araçlarda dikkatimi çekti daha batçığa girer girmez farları hemen yanıyor anında tepki veriyor benim aracımda geç algılıyor, sizlerdede böylemidir acaba,
birde hava aydınlık olmasına rağmen (akşamüstü hava aydınlıkken) bazen farlar yanıyor sönmüyor ışığı algılayamıyor servise sordum ışığı algılayamıyor olabilir dedi, gerçektende bazense tam çalışması gerektiği gibi çalışıyor bir türlü anlam veremedim çalışma sistemine sizlerdede böylemidir durum, yardımcı olursanız sevinirim, tşklr.
birde hava aydınlık olmasına rağmen (akşamüstü hava aydınlıkken) bazen farlar yanıyor sönmüyor ışığı algılayamıyor servise sordum ışığı algılayamıyor olabilir dedi, gerçektende bazense tam çalışması gerektiği gibi çalışıyor bir türlü anlam veremedim çalışma sistemine sizlerdede böylemidir durum, yardımcı olursanız sevinirim, tşklr.