Spreyin markası modeli nedir ayrıca nerden buluruz?arkadaşlar artık onunda cözümü var sipreyi cıktı fara sıkıp biraz bekleyip siliyosunuz ve farınız eskisi gibi temiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spreyin markası modeli nedir ayrıca nerden buluruz?arkadaşlar artık onunda cözümü var sipreyi cıktı fara sıkıp biraz bekleyip siliyosunuz ve farınız eskisi gibi temiz
arkadaşlar artık onunda cözümü var sipreyi cıktı fara sıkıp biraz bekleyip siliyosunuz ve farınız eskisi gibi temiz
Yan sanayi farları eskiden kullanan biri olarak tavsiye etmem. Özellikle uzun hüzmeler ışığı çok dağıtıyor. Aldığım araçtaki farlar yan sanayiydi. Gece yolculuklarında zorluk çekiyordum, orjinalleri ile değiştirince rahatladım.Bu yan sanayi farlar ne kadardır acaba benim arabada aynı gece yol görmek felaket nerdeyse
Gözlemlediğim kadarıyla passatlarda bu kronik bir sorun. Hepsinin farları mat. Benim sağ farda da matlık far. Hiç de güzel durmuyor ve canımı sıkıyor. Değiştirmek lazım.