Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güle güle kullanin gerçekten güzel olmuş
Temizlenmiş halini çektiğim resimler gece çekildi. Yorumlarınızı bekliyorum![]()
Mutlaka denemelisin elinden birazcık geliyorsa. Ben baktıkça keyifleniyorum. Şimdiden kolay gelsin.
valla mekanik işi gelir elimden malzemem eksik tamamlayayım ondan sonra bende başlayacağım.
dün elektronik işine de biraz el alttım lehim filan derken yavaştan başladım. konumu incele istersen http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=1398846#post1398846
(((reklam yapar gibi oldu ama bişeyi emek verince reklamını yapmakta hakkımız olsun dimi)))![]()
Bu siplit tipi klimadalardan çıkan saf su olurmu acaba. Onda zannetmiyorum kireç falan olsun![]()
O klimalardan çıkan saf su dediğin dünyada bulacağın en pis sulardan biridir haberin olsun![]()
Hava sıcaklığına bağlı olarak günde 1/2 kova kadar su birikiyor, ziyan olmasın diye bu suyla çiçekleri suluyordum ama çiçeklerde hiç bir olumlu hareket yok, sadece kurumuyor o kadar (çiçeklerinin rengi daha soluk oldu), baktım faydası olmuyor ben de artık o suyla balkon yıkıyorum.Uyarın için teşekkür ederim ama kullanmadım zaten. Birde neden dah pis açıklarsan bilgilenmiş oluruz![]()
Hava sıcaklığına bağlı olarak günde 1/2 kova kadar su birikiyor, ziyan olmasın diye bu suyla çiçekleri suluyordum ama çiçeklerde hiç bir olumlu hareket yok, sadece kurumuyor o kadar (çiçeklerinin rengi daha soluk oldu), baktım faydası olmuyor ben de artık o suyla balkon yıkıyorum.