Far içi buğulanma !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dejaay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dejaay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Benim arabanın sağ far içinde buğulanma söz konusu. Geçenlerde korsan ampuller almıştım. Galiba onlar bu soruna neden oldu. Aradan bi açıklık falan bıraktı herhalde. Yağmur yağıncada içerde bi buğu oluştu. Hem kötü görüntü oluşturuyor hem de ışığı kesiyor. Farı söküp içini de açamayız. Acaba bu durumla karşılaşmış bi arakadaşımız ya da önerisi olan var mı?:sorry:

benim eski arabamda da oluyordu .. farları bi 15-20dk acık bırakırdım buhu gecerdi

yeni farların gücü (wat olarak) fazla ise belkide far kapağının yapışkanlarının yumuşamasına sebep olmuştur bu yüzden yağmurdan vs su almış olabilir. Eğerki öyle ise orjinal ampullerine dönmek belkide sorununu çözebilir.

bende aynı durumla karşılaştım ampülün arkasındaki tıpayı kontrol etmeni tavsiye ederim. Benimki tam oturmamıştı ondan buğulanma oluyordu.

Farın arkasındaki kapağı bi kontrol et. sürekli buğu yapan far bir süre sonra kararma yapabiliyor.buğunun tamamının gittiğine emin ol. sonra tam kapat.

MaX' Alıntı:
Farın arkasındaki kapağı bi kontrol et. sürekli buğu yapan far bir süre sonra kararma yapabiliyor.buğunun tamamının gittiğine emin ol. sonra tam kapat.
+56789 :good:

MaX' Alıntı:
+1987

en kolayı sinayli sök yada bi farı koy saç kurutma makinasını oraya üflesin durdun 20 dkkada bişi kalmıyo

MaX' Alıntı:
Ya farın içi hafiften kararmışsa ne yapmak lazım?? Aracımın sol farı sağ farından belirgin bir şekilde farklı... Önerilerinizi bekliyorum...

palermo' Alıntı:
benim eski arabamda da oluyordu .. farları bi 15-20dk acık bırakırdım buhu gecerdi
:)

Geri