arkadaşlar , ben bir kaç kez taktım. hemde süper oluyor, uymaz diye bişey yok,açıklıkta kalmıyor. aldığınız farların etrafını çevreleyen contası üzerinde olsun yeter. daha önce yapılmış bir vectranın fotolarını ekliyorum...
FOTOĞRAFLAR ALINTIDIR ( BİLGİNİZE)
öncelikle farları sökmek için tampon tamamen sökülüyor.
yerde görünen farlar makyajlı kasa farları.
farları takmadan önce yapmanız gereken tek şey, çamurlukların içindeki ince sacı içeri doğru bükmek. bu sac eski farlarınızın üzerindeki sinyallerin takıldıktan sonra arkasından vidalandığı sacdır. makyajlı kasa farları tek parça olduğundan bu saca gerek yok. yeni farların oturması içinde bu sacı içe doğru büküyoruz.
fotoda göründüğü gibi farı çevreleyen contası varsa direk oturuyor.
unutmadan şunuda belirteyim. far soketleri uymaz ,soketide ince hoparlör jaklarından yapabilirsiniz.
yeni jaklar ,işaretli olan uçlara takılacak.
bütün herşey bu kadar. umarım faydalı olmuştur. artık kimse bu konuda uyardı uymazdı muhabbetine girmesin
açık ve net cuk diye oturur . kolay gelsin....
FOTOĞRAFLAR ALINTIDIR ( BİLGİNİZE)
öncelikle farları sökmek için tampon tamamen sökülüyor.

yerde görünen farlar makyajlı kasa farları.

farları takmadan önce yapmanız gereken tek şey, çamurlukların içindeki ince sacı içeri doğru bükmek. bu sac eski farlarınızın üzerindeki sinyallerin takıldıktan sonra arkasından vidalandığı sacdır. makyajlı kasa farları tek parça olduğundan bu saca gerek yok. yeni farların oturması içinde bu sacı içe doğru büküyoruz.

fotoda göründüğü gibi farı çevreleyen contası varsa direk oturuyor.

unutmadan şunuda belirteyim. far soketleri uymaz ,soketide ince hoparlör jaklarından yapabilirsiniz.

yeni jaklar ,işaretli olan uçlara takılacak.

bütün herşey bu kadar. umarım faydalı olmuştur. artık kimse bu konuda uyardı uymazdı muhabbetine girmesin

Son düzenleme: