Far Almak İstiyorum Yardım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SECO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar , ben bir kaç kez taktım. hemde süper oluyor, uymaz diye bişey yok,açıklıkta kalmıyor. aldığınız farların etrafını çevreleyen contası üzerinde olsun yeter. daha önce yapılmış bir vectranın fotolarını ekliyorum...

FOTOĞRAFLAR ALINTIDIR ( BİLGİNİZE)

öncelikle farları sökmek için tampon tamamen sökülüyor.

78790585.jpg

yerde görünen farlar makyajlı kasa farları.

37666966.jpg

farları takmadan önce yapmanız gereken tek şey, çamurlukların içindeki ince sacı içeri doğru bükmek. bu sac eski farlarınızın üzerindeki sinyallerin takıldıktan sonra arkasından vidalandığı sacdır. makyajlı kasa farları tek parça olduğundan bu saca gerek yok. yeni farların oturması içinde bu sacı içe doğru büküyoruz.
15384586f.jpg

fotoda göründüğü gibi farı çevreleyen contası varsa direk oturuyor.

93588029.jpg

unutmadan şunuda belirteyim. far soketleri uymaz ,soketide ince hoparlör jaklarından yapabilirsiniz.

33969929.jpg

yeni jaklar ,işaretli olan uçlara takılacak.

49963926.jpg

bütün herşey bu kadar. umarım faydalı olmuştur. artık kimse bu konuda uyardı uymazdı muhabbetine girmesin :) açık ve net cuk diye oturur . kolay gelsin....

Son düzenleme:
3-4 ay önce bende değiştirdim birebir uyuyor.çokta güzel oluyor tavsiye ederim ayrıca panjurunuz nikellajlı değilse bence onuda nikelajlı olanla değiştirin.

arkadaşlar ilginiz için hepinize tesekkur ederim. birde sanayide çıkma farlar satılıyor uygun fiyatlı oldugundan ordan almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz alırsam nelere dikkat etmeliyim.

kesinlikle far ayakları kırık olmasın ve farların markasıda valeo olsun.

önemli değil....

Geri