fahri trafik müfettişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bciplak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
plakaları yazıyo olmasın

o amca iyi değil:D
ben kendimi bildim bileli hep yazıyor:D.
denemdeykende görüyordum hala görüyorum:D

valla, kendine sormak lazım. bence :)

bence mantıklı bi uygulama kendim de bazen trafik kurallarını çiğniyorum sebebi o anda yakalanipta ceza yeme korkusu olmadığı için kızılayda kaldırımlar araba dolu 2, şeride kadar park yapıyorlar sebebi çok açık ceza kesen yok bence kuralları bilmek o kadar önemli değil uygulamak önemli çogumuz biliyoruz ama na kadar uyguluyoruz

aslında kötü bişey değil de ne bileyim en azından kişinin ne kadar ceza yediğini bilmeye hakkı var hemen....insanlar ona göre bütçesini ayarlar parasını ayarlar...

:alkis: :alkis: :alkis:
75 yaşında adam görüyorum ben trafikte. adam şeyini göremez (direksiyonunu) :rolleyes: ama yolda geziyor.
o dediğin yaştaki adamla 3sene evvel aracın performans kaybı varmı diye 0-100 ve ara hızlanma denedik :D (şaka gibiydi)

o dediğin yaştaki adamla 3sene evvel aracın performans kaybı varmı diye 0-100 ve ara hızlanma denedik :D (şaka gibiydi)
gerçekten şaka gibiymiş ama istisnalar kaideyi bozmaz

arkadaşlar bundan 2 sene önce eski arabamla kırmızı ışıkta geçmişim cezası bugün geldi bence olay tamamen saçmalık trafik polisleri zaten işlerini yapıyor ne gerek var fahri müfettişe 2 yıl öncenin cezasını şimdi 3 katı olarak ödemek mantıklımı? bu cezayı ozaman anında verseler seve seve hemen öderdim ama şimdi itiraz edicem

bi ara eve ceza geliyodu.. banada gelmişti 2 tane.. biri 101 lira biride 49 galiba.. bende ödememiştim öle duruyodu... şimdi sistemden bakıyorum aracın cezası gözükmüyo... bu eve yollanan cezalar kaldırılacak ve ödeme yapanların parası geri ödenecek diye duymuştum... ama tabi şuan eds yle fotonu çekip eve yolluyolar o ayrı.. onda kanıt var ödiyceksin... ama bence şuan sizin elinize gelen cezayı ödemenize gerek yok..gerçi madem dediğim sistem kaldırıldı adamlar neden şimdi yolladı bunu:confused: bence bi internetten bak aracın ödenmeyen cezası var gözüküyomu diye

Geri