Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
internetinin DNS ayarlarında bir oynama yok değil mi ? yani hepsi otomatik al durumunda mı? eğer öyle degılse otomatık al de hepsine..birde öyle dene ... yoksa modem ıne bır res atmayı deneyebilirsin ...
dediğin gibi yaptım,yani öyle imiş zaten,çevrimiçi ol görünüyor sayfayı açınca ol diyorum başka bir sayfa açılıyor,arkadaşlarım oraya geliyor,yani orada görünüyorseçenekler diyorum sohbeti sayfaya birleştir diyorum yine olmuyor bir de bu faysbuuk ne ise sinir oldum zaten..
O zaman birde cıkıs yapıp yenıden gırmeyı dene , bu exploerer yada google chrome veya mozilla kullanmanada baglı expoler kullanıyorsan genelde böle seyler yapıyor , google chrome felan kullanmanı tavsıye ederım.
Tamamen İnternet Explorer hatası. İE8 çıkardılar ama siteler hep güncel yazılım kullanıyor ve Microsoft her zaman yaptığı gibi teknolojiye geç kalıyor en iyisi Chrome kullan facebookta bile bir çok özellik kullanılamıyor İE'de