facebook sorunu

peki abiler bu facebook benim pc biraz yavaş oldugu için mi cok yavas calısıyor,yoksa sizde epey bi bekliyomusunuz sayfanın gelmesini?

abi nası yok, sen aldın sonra adama ulaştın senin yerine o kendi fotosunu vs koyar şifresini değiştirir kullanır... illa bi şekilde satacam yalnız :):):):):)
Demokraside çareler tükenmez diyosun :D

peki abiler bu facebook benim pc biraz yavaş oldugu için mi cok yavas calısıyor,yoksa sizde epey bi bekliyomusunuz sayfanın gelmesini?
Evet PC dendir, çok fazla javascript kullanıldığı için işletimi yavaş bir site facebook. Benim evde yavaş ama şirketteki makinede canavar. Bu arada sayfalar veri açısından da yüklü oldukları için yüklenirken baya bir zaman kaybı oluyor. Site tam yüklenmeden de görüntülenmiyor o nedenle de yavaştır.

teşekkürler

7 senedır facedeyımm 2 senedır boyle seyler oluyor cok kısı uye olduu

Buğra nasıl alıyoruz birde onu açıklasana uğraşmayayım :D

Demokraside çareler tükenmez diyosun :D

Evet PC dendir, çok fazla javascript kullanıldığı için işletimi yavaş bir site facebook. Benim evde yavaş ama şirketteki makinede canavar. Bu arada sayfalar veri açısından da yüklü oldukları için yüklenirken baya bir zaman kaybı oluyor. Site tam yüklenmeden de görüntülenmiyor o nedenle de yavaştır.

teşekkürler..

Başkanım http://www.facebook.com/username/ adresine tıklayarak nick seçme sayfasına gidiyorsunuz. orada ön tanımlılardan birini seçebilir veya sağdaki kutuya kendi istediğiniz farklı bir nick i yazabilirsiniz. Eğer nick kullanılabilir ise verecektir yoksa yeniden seçmenizi isteyecektir.

www.facebook.com/byemre

bnde bunu aldım.. :)