Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demokraside çareler tükenmez diyosunabi nası yok, sen aldın sonra adama ulaştın senin yerine o kendi fotosunu vs koyar şifresini değiştirir kullanır... illa bi şekilde satacam yalnız![]()
Evet PC dendir, çok fazla javascript kullanıldığı için işletimi yavaş bir site facebook. Benim evde yavaş ama şirketteki makinede canavar. Bu arada sayfalar veri açısından da yüklü oldukları için yüklenirken baya bir zaman kaybı oluyor. Site tam yüklenmeden de görüntülenmiyor o nedenle de yavaştır.peki abiler bu facebook benim pc biraz yavaş oldugu için mi cok yavas calısıyor,yoksa sizde epey bi bekliyomusunuz sayfanın gelmesini?
Demokraside çareler tükenmez diyosun
Evet PC dendir, çok fazla javascript kullanıldığı için işletimi yavaş bir site facebook. Benim evde yavaş ama şirketteki makinede canavar. Bu arada sayfalar veri açısından da yüklü oldukları için yüklenirken baya bir zaman kaybı oluyor. Site tam yüklenmeden de görüntülenmiyor o nedenle de yavaştır.