F harfi bi bakarmısınız ?

uurmanigidi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arabanınn kontagını acıncaa teyp bu sekilde acılıooo ama bazenn tarihin oldugu yerde sadece F harfi oluyorr herzaman olmuoo ama bilgisi olan vARmıı .. ?

06092007.jpg

kitapçığında falan yazar b,i baksaydın

yokk yaa yazmıooo servise sorcamm her gittigimdee unutuoomm..

valla ara sıra elektronik devreler arızaya düşer f harfi çıkar. çözüm kontağı kapat tekrar çalıştır bu kadar. yapar böle gıcıklıklar ara sıra

benim akü bittiğinde bilgisayar herşeyi f gösteriyodu ama sizinki sadece tarih olduğu için yorum yapamicam

aynı durum çok nadir olarak benim arabamda da oluyor, ancak hiçbir fonksiyonel bozukluk olmuyor. F tahminimce Failure... ama ne failure bende bilmiyorum ? Belki 3-4 ayda bir olur, hiçbir zararını görmedim

aynı durum çok nadir olarak benim arabamda da oluyor, ancak hiçbir fonksiyonel bozukluk olmuyor. F tahminimce Failure... ama ne failure bende bilmiyorum ? Belki 3-4 ayda bir olur, hiçbir zararını görmedim

bende bi zararınıı qörmedimm.. benimkidee ölee arada oluooo merakk ettimm bi qünn F olarakta resimini cekerimm...

Benim aracım easytronic şanzıman, bazen ani yüklendiğim zaman bilgi ekranında F yazısı çıkıyor, yani arıza veriyor ama sonra kendiliğinden düzeliyor.

Genede Servis e gittin mi sormanda fayda var.

servisee sorduumm benzinn azaldıgı zaman uyarıı verir dediii benzin bitincee bakcazz :)

akıllı araba opel canım

Geri