Evlenme teklifi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Murat kız arkadaşının seni bu kadar beklemesi normal, en güzeli en orjinali derken amacı unutuyorsun.Samimiyetime inandığını düşünerek yazıyorum, lütfen yanlış anlama , ama niyetine ve sana inandığı için bu kararsızlığına bir şey diyemeyen kız arkadaşını bekletme derim..

ne kadar klasik te olsa bilboard fikrine her kız imrenir, çok maliyetli değilse ve kararsızlıkla daha bekleyeceksen bunu öneriyorum sana.Geçenlerde bir yuvarlak masa toplantısında oya sundum:) hepsi bilboard dedi;) ..Bilboardı gören bir yerde -ki bunu yaşadığın şehirde ancak sen ayarlarsın yemek şarap yüzük neyse işte bunlarla süslersin.Özel teklifi hakkettiğine inandığım bir teklifle kız arkadaşınla sen de ilk adımı atmış olursunuz, bizede konvoy yapmak düşer.sevgiler"

Bu kadar beklemesinin nedeni okuldu. Artık okullar kapandı :P Yoksa üşengeçlikten felan değil :D Billboard evet bulmak yapmak lazım.

murat bey daha evlenme teklif edemediniz mi yav :D 1 ay olmuş valla.

Hayırlısı ile 10 gün içinde :)

12 Temmuz 2010'da kızı istemeye gidiyoruz :) Fakat ben halen bi evlenme teklifi edemedim işin kötü şuan Didimdeyim ve 6 temmuz ~ 9 temmuz arası tekirdağda olacağım 10 haziranda KPSS var. Ne ara edeceğim onu bile biliyorum :D

Allah Yardımcınız Olsun Teklif Konusunda.. :D

12 Temmuz 2010'da kızı istemeye gidiyoruz :) Fakat ben halen bi evlenme teklifi edemedim işin kötü şuan Didimdeyim ve 6 temmuz ~ 9 temmuz arası tekirdağda olacağım 10 haziranda KPSS var. Ne ara edeceğim onu bile biliyorum :D

Fırça geliyor ben sana söyliyeyim :) kızı istemeye gidiyorsun evlenme bile teklif edemedin daha :D:D:D

hemde nasıl her telefon acışımda kandırıldım diye haykırıyor :)

kusura bakma ama ben bu foruma yeni üye oldum ama teklifini hala yapmadıysan arabanın koltuklarını ve paspasın üzerini gül ve gül yaprakları ile süsle arabandda sunrof varsa kapanın üstüne gülleri döşe sunrof kapağı açıldığında sunrof camınada benimle evlenirmisin yaz ve oradanda romantik bir yemek yemekte yüzük ve bir buket çiçek

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. katkılarından dolayı fikirlerinden dolayı, her şey için 08.07.2010 Tarihi itibari ile kız arkadaşıma DİDİM'de evlenme teklifi ettim.

9. senemiz olduğu için 9 adet gül aldım, Tek taşımı aldım. Kandil olduğu için Beyaz şarap değilde gazoz aldım. Sahilde (ilk defa oturduğumuz yerde) kumların üzerinde, İlk önce ciçeğimi taktim ettim. üzerinde 2tane not (1. Not "özür dilerim" le başlıyordu. 2.not "Yeni görevinde başarılar"la başlayan biraz espirili biraz da romantik) arkasından evlenme teklifi ettim.

Cevabı soranlar için "EVEET" :D

11.07.2010 Tarihinde İzmir'e kız istemeye geliyoruz :)

(Şimdi kız arkadaşıma tüm yazıları okutacağım)
Konuyu kitlerseniz sevinirim.

Not: Diğer fikirleri denedim fakat ya polisimizin işi vardı yada Yüksek miktarda ücret istediler. Umarım arkadan gelen evlenme tekliflerine bir destek olur bu konu :D

Hayırlı olsun Murat abi. :)

Bir ömür mutlu olursunuz inşallah. :)

hadi baklm hayrlı olsn. daha güzel günler sizinle olsn inş.

Son düzenleme:
Geri