oldubabasınada sorayımmı nasıl evleneme teklifi edeyim diye
![]()
Abi,yüzük boyutumudur nedir onu öğren annesinden ya.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oldubabasınada sorayımmı nasıl evleneme teklifi edeyim diye
![]()
1 Kamyon gül biraz behlül vari apacilik gibi görmemişlik hem benim hatun o kadar para harcadım diye kızar![]()
Bu arada kusura bakmayın sevcan hanım.
bence bu konuyu yengeye başından sonuna kdr yengeye okut senn onun için nasıl çabaladığını ve nasıl sıkıntı strese girdiğini görünce eminim senden benimle evlenirmisin sözünden başka bsy isteyemecektir. baksana buralarda mahvoldun kaç gündür benim içim acıdı![]()
sevgili opelim.net ailesi anlaşılan murat bu teklif yüzünden evde kalacak en iyisimi toplanalım biz diyelim murat seni seviyo evlenmek istiyo diye muratta yüzüğü yapıştırsın haydaaaa vur patlasın çal oynasın![]()
arabayla yolda ilerlerken kırmızı ışıkta durduğunda iki tane cam silici çocuk arabanın önüne atlar ve ve benimle evlenirmisin pankartı açarkısa ve öz
sevgili opelim.net ailesi anlaşılan murat bu teklif yüzünden evde kalacak en iyisimi toplanalım biz diyelim murat seni seviyo evlenmek istiyo diye muratta yüzüğü yapıştırsın haydaaaa vur patlasın çal oynasın![]()