Evlenme teklifi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 Kamyon gül biraz behlül vari apacilik gibi görmemişlik hem benim hatun o kadar para harcadım diye kızar ;)
Bu arada kusura bakmayın sevcan hanım.

vallah belülden önce yapmıştı tam 4 yıl oldu :D

arabayla yolda ilerlerken kırmızı ışıkta durduğunda iki tane cam silici çocuk arabanın önüne atlar ve ve benimle evlenirmisin pankartı açar :) kısa ve öz

bence bu konuyu yengeye başından sonuna kdr yengeye okut senn onun için nasıl çabaladığını ve nasıl sıkıntı strese girdiğini görünce eminim senden benimle evlenirmisin sözünden başka bsy isteyemecektir. baksana buralarda mahvoldun kaç gündür benim içim acıdı:D

sevgili opelim.net ailesi anlaşılan murat bu teklif yüzünden evde kalacak en iyisimi toplanalım biz diyelim murat seni seviyo evlenmek istiyo diye muratta yüzüğü yapıştırsın haydaaaa vur patlasın çal oynasın :kop::kop::kop::kop:

sevgili opelim.net ailesi anlaşılan murat bu teklif yüzünden evde kalacak en iyisimi toplanalım biz diyelim murat seni seviyo evlenmek istiyo diye muratta yüzüğü yapıştırsın haydaaaa vur patlasın çal oynasın :kop::kop::kop::kop:

Güzel fikir. :) Murat abi;

Herkesten rica et,herkes kendi videosunu çeksin ......,Murat seninle evlenmek istiyor diye. (Yengenin adını bilmiyorum:D) Sonra birleştirelim,o videoyu bi yerde izlet. :D

arabayla yolda ilerlerken kırmızı ışıkta durduğunda iki tane cam silici çocuk arabanın önüne atlar ve ve benimle evlenirmisin pankartı açar :) kısa ve öz

benim arkadaslarim da boyle bisey yapmisti anlatayim belki basina gelebilir boyle yapan insanlarin :)

Frederic 4 yil birlikte oldugu kiz arkadasina teklif etmek istedi fakat ne olduysa aniden oldu bu karari. daha once Anna surekli bize sorardi neden hala bana evlenme teklifi etmiyor gibi seyler bizda sorardik arkadasimiza neden teklif etmiyorsun O da evlilik bana gore deil derdi :)
iste birgun futbolcu arkadaslarina soylemis (bizim haberimiz yok biseyden) : 'plaj partisinde onun ismi ve benimle evlenir misin t-shirt ler giyin'
o gun oldugunda bizda davetliydik ve butun arkadaslari elbette.
herkes eylenmeye basladi ickiler icilirken ansizin ardaslari cikti ve dans ederek (cok tatli cocuklardi) dedigi gibi tek tek kiza dogru yuruyup t-shirtlerini gosterdiler. Anna saskin bakiyordu tabiki, en sondaki erkek ise tekrardan soyle dedi Anna benimla evlenir misin? Anna da dedi ki eveett ve futbolcu cocugun boynuna atladi :)
tabi ki Anna plani birisinden duyunca O da boyle saka yapti, Frederic morardi yani, bizda gulmekten morardik.
:kop:

"Murat kız arkadaşının seni bu kadar beklemesi normal, en güzeli en orjinali derken amacı unutuyorsun.Samimiyetime inandığını düşünerek yazıyorum, lütfen yanlış anlama , ama niyetine ve sana inandığı için bu kararsızlığına bir şey diyemeyen kız arkadaşını bekletme derim..

ne kadar klasik te olsa bilboard fikrine her kız imrenir, çok maliyetli değilse ve kararsızlıkla daha bekleyeceksen bunu öneriyorum sana.Geçenlerde bir yuvarlak masa toplantısında oya sundum:) hepsi bilboard dedi;) ..Bilboardı gören bir yerde -ki bunu yaşadığın şehirde ancak sen ayarlarsın yemek şarap yüzük neyse işte bunlarla süslersin.Özel teklifi hakkettiğine inandığım bir teklifle kız arkadaşınla sen de ilk adımı atmış olursunuz, bizede konvoy yapmak düşer.sevgiler"

murat bey daha evlenme teklif edemediniz mi yav :D 1 ay olmuş valla.

güzel bi fikir..:):):kop:

Geri