Evlenme teklifi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burakla bu işi iyi geliştirdik biz msnde :D

Burakla bu işi iyi geliştirdik biz msnde :D

Bir şeyler daha eklenebilir aslında ama böylede süper oldu. :D

yada bir yerde oturun parasutle biri önünüze doğru insin ve elinde bir demet gül ve yüzük ben olsam boyle bir teklife hemen evet derdim :D

yada bir yerde oturun parasutle biri önünüze doğru insin ve elinde bir demet gül ve yüzük ben olsam boyle bir teklife hemen evet derdim :D

Bu iş tehlikeli. :D Beklenmeyen bir rüzgâr çıktığında paraşütlü piyuuv diye uçar gider inemez inmesi gereken yere. :D

daha mantıklı lütfen :)

polis olayını tuttum, bu haliyle bile etkileyici bir de geliştirilirse tadından yenmez :D

Şimdi polis olayına bi açıklı getirelim.
Aydın ~ Köşk arası (aydının ilcesi denizli yolu üzerinde) sabit bir radar var... Benim düşüncem şu...

Ben bi kac gün önceden gidicem adamlara abi böyle böyle bir durum var yardımcı olurumusunuz? Eğer okey derlerse. Olay şöyle geliyor....

Ben hatuna arabayı vereceğim sen sür ben biraz yorgunum köşke gidiyoruz gibisinden... Bu giderken tabii biz radarın önünden geçicez hemen ileride çevirme. Polis amca ehliyet ruhsat. isteyecek, bende sen arabada kal ben bir konuşayım ayağı yapcağım o arada ruhsata bir yüzük. Yanına da ceza tutanağı cezanın üzerinde benimle evlenirmisin bir ömür boyu bu cezayı çekermisin :) gibisinden yazı, hemen bagajdan cicekleri çıkarıtrım o ara polis önce ruhsatı verecek. sonra cezayı (tabi bizimki 270TL ceza yediğini sanınınca dünyası çökecek) Sonra ruhsattan yüzük, Ceza üzerinde de yazı. Sonrası artık gelişmelere kalıcak :) bakalım

ben bi tatil yaptığımızda plajda falan bayaa takıldıktan sonra kocaman cepli mayonun ceplerine otelin barından aldığım 35lik şampanya 2 kadeh ve daha önceden hallettiğim yüzüğü koyup denize gidiyorum diye gitmiştim bikaç tane kabuk topladım aralarınada yüzüğü attım bak ne buldum dedim ve ardından şampanyayı açmıştık bayaa etkili olmuştu :D sonradan olmadı tabii ama bir tatil ortamında yapabiliceğin çok alternatif var sanırım.

ben bi tatil yaptığımızda plajda falan bayaa takıldıktan sonra kocaman cepli mayonun ceplerine otelin barından aldığım 35lik şampanya 2 kadeh ve daha önceden hallettiğim yüzüğü koyup denize gidiyorum diye gitmiştim bikaç tane kabuk topladım aralarınada yüzüğü attım bak ne buldum dedim ve ardından şampanyayı açmıştık bayaa etkili olmuştu :D sonradan olmadı tabii ama bir tatil ortamında yapabiliceğin çok alternatif var sanırım.

oow buda güzel :)

Şık bir restoranda harika bir yemekten sonra kız arkadaşınızın tatlı dilimine bir tek taş yerleştirmelerini sağlayabilirseniz, bahsettiğiniz panoyada evlilik üzerine hayatı birlikte paylaşmak istediğinizin derin birkaç sözle perçinleyip panonun önünde hayatımın geri kalanını seninle geçirmeme izin verirmisin gibi yada sizce romantik bir sözle perçinleyebilirsiniz. Bence uçak, sinema gibi süprizlerdense romantizmi yüksek tutun. Kalbini okşayın sözlerinizle. Bir bayan için o anı yaptıklarınızdan çok kalbinizden kurduğunuz cümleler unutulmaz kılacaktır.

Not: Dağ-Cey otomotiv'de satış danışmanıyım.
Bayan yorumu istediğinizden içimden geçeni yazdım.
Şimdiden tebrik ederim.

Ayrıca polis örneğide güzelmiş :)

Son düzenleme:
Geri