Evlenme teklifi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
forummuzdaki aydınlı arkadaşlar ayarlansa ve senin dediğin bir saate eve veya parka senin dediğin bir yere ellerinde bir evlenme pankartı ile gelsinler

Televizyonlar sayesinde evlenme teklifleri çok şaşa ister oldu en güzeli babalarımızın yaptığı gibi. Kısa ve öz sözcükler yeter bence

Evlenme teklifi olur mu bilmiyorum ben normal teklfi şöyle yapmıştım arabanın yolcu tarafında bulunan güneşliğin içine gül yaprakları doldurdum arabaya bindik okula gidiyorduk dedim ya şurayı bi açarmısın güneşliği açar açmaz başından aşağı gül yaprakları döküldü ve o an durdum söylemiştim sonuç olumlu belkide bu fikir evlilik teklifi için basit gelebilir ama yazmak istedim.

Evlenme teklifi olur mu bilmiyorum ben normal teklfi şöyle yapmıştım arabanın yolcu tarafında bulunan güneşliğin içine gül yaprakları doldurdum arabaya bindik okula gidiyorduk dedim ya şurayı bi açarmısın güneşliği açar açmaz başından aşağı gül yaprakları döküldü ve o an durdum söylemiştim sonuç olumlu belkide bu fikir evlilik teklifi için basit gelebilir ama yazmak istedim.

ordan nasıl başından aşşağı dökülüyor. dizlerine gül serpmişsin sen :D

merhaba...öncelikle başlığa baktığımda aklımdan geçen ve yazmak istediğim şey dijital tabelada saati ve tarihi belli olan bir ilanla evlenme teklifi yapmak olacaktı ama ilk düşünülenlerden biriymiş..bence gayet hoş ve güzel bir teklif olur inanın bir yıldır bu tür bir teklif yapmak için hazırlık içindeyim ama kız arkadaşım evliliğe yanaşmıyor :-)))

Sinema ortamındaki fikirler çok şık olur :good:

bence ızledıgı bır dızının sonuna reklam verın :) pahalı ama asla unutmaz :)
hem indirim de yaparlar romantik aşık diye :)

Bence hiçte basit değil. Ben zaten şaşalı bişi aramıyorum basit pratik ve güzel olsun :)
bence ızledıgı bır dızının sonuna reklam verın :) pahalı ama asla unutmaz :)
hem indirim de yaparlar romantik aşık diye :)
Kurtlar vadisi, ezel, aşkı memnu, lost (hadi bu bitti), Bütcemi yeter abi bunlara reklam vermeye :) yurt dışına tatile gideriz o para ile :D

Bence hiçte basit değil. Ben zaten şaşalı bişi aramıyorum basit pratik ve güzel olsun :)

Kurtlar vadisi, ezel, aşkı memnu, lost (hadi bu bitti), Bütcemi yeter abi bunlara reklam vermeye :) yurt dışına tatile gideriz o para ile :D

atikerden sonra girse mesela gaza getiren teknoloji dedikten sonra ...... murat seni seviyor ve evlenmek istiyor diye :D

atikerden sonra girse mesela gaza getiren teknoloji dedikten sonra ...... murat seni seviyor ve evlenmek istiyor diye :D

bı sormak lazım aslında.. hem ıkınızın resmı arkada :) ama reklamlar deyınce kanal değiştiren biriyse zor olur bu :)

Geri