forummuzdaki aydınlı arkadaşlar ayarlansa ve senin dediğin bir saate eve veya parka senin dediğin bir yere ellerinde bir evlenme pankartı ile gelsinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evlenme teklifi olur mu bilmiyorum ben normal teklfi şöyle yapmıştım arabanın yolcu tarafında bulunan güneşliğin içine gül yaprakları doldurdum arabaya bindik okula gidiyorduk dedim ya şurayı bi açarmısın güneşliği açar açmaz başından aşağı gül yaprakları döküldü ve o an durdum söylemiştim sonuç olumlu belkide bu fikir evlilik teklifi için basit gelebilir ama yazmak istedim.
Bence hiçte basit değil. Ben zaten şaşalı bişi aramıyorum basit pratik ve güzel olsunEvlenme teklifi olur mu bilmiyorum ben normal teklfi şöyle yapmıştım arabanın yolcu tarafında bulunan güneşliğin içine gül yaprakları doldurdum arabaya bindik okula gidiyorduk dedim ya şurayı bi açarmısın güneşliği açar açmaz başından aşağı gül yaprakları döküldü ve o an durdum söylemiştim sonuç olumlu belkide bu fikir evlilik teklifi için basit gelebilir ama yazmak istedim.
Kurtlar vadisi, ezel, aşkı memnu, lost (hadi bu bitti), Bütcemi yeter abi bunlara reklam vermeyebence ızledıgı bır dızının sonuna reklam verınpahalı ama asla unutmaz
hem indirim de yaparlar romantik aşık diye![]()
Bence hiçte basit değil. Ben zaten şaşalı bişi aramıyorum basit pratik ve güzel olsun
Kurtlar vadisi, ezel, aşkı memnu, lost (hadi bu bitti), Bütcemi yeter abi bunlara reklam vermeyeyurt dışına tatile gideriz o para ile
![]()
atikerden sonra girse mesela gaza getiren teknoloji dedikten sonra ...... murat seni seviyor ve evlenmek istiyor diye![]()