Sen bilirsin,artık inandırmakta zor olabilir senin için.kendini rezil edecek duruma sokma da.ben gülüyorum bazı şov tarzı tekliflere.bol şans.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evlenince nerede oturacaksınız, İzmir'de oturacaksınız hain bir plan yapalım?
Sen bilirsin,artık inandırmakta zor olabilir senin için.kendini rezil edecek duruma sokma da.ben gülüyorum bazı şov tarzı tekliflere.bol şans.
Bir arkadaşınızın arabasının arka camına kocaman sevgilinizin adını yazın siz yolda iken önünüze geçsin sizde dikkatini çekin "aaaaa senin ismin ne tesadüf" gibi 15-20 saniye sonra diğer bir araba sizi sollayıp önünüze geçerek arka camında "benimle evlenirmisin?" yazısı ile takip etsin.ister istemez yazıyı okuyacaktır.Buna kontrada kalmış bir durumda iken (sizde şaşkın renk vermeden ne ola ki bu yüz ifadesi ile)Plan dahilinde uygun bir yerde hemen kenara çekip arabadan hızla inerek eşinizin kapısına gidip diz çöküp kurduğunuz güzel cümleler ile teklif edin.
geliştirilebilir.Hem zamanlaması kolay hemde maliyetsiz hemde farklı olur diye düşünüyorum.
saygılar
karikatürlerde bi evlenme teklifi vardı murathani şu yüzüğü takta başının bağlı olduğu belli olsun diyen
kusura bakma
Riski yüksekçok güzel fakat araban inerken ve hızla öteki kapıya koşarken geçen arablara dikkat![]()
hocam bence teklifi ondan bekle![]()
![]()
Muratcim saçma gelirse kizma ama aydindaki opelci arkadaşlari topla arabalari yemek yiyeceğiniz mekanin önüne siralasinlar siz çikarken farlari açsinlar birde afiş yaptir xxxx benimle evlenirmisin diye o arada da cikar yüzüğü ver![]()
aydında opel çok, fakat sitemizde 2 -3 tane aydınlı var.. Illa opel olmasınada gerek yok arab ile bir etkinlik yapacaksam arkadaşlar var. Kafam allak bullak 1 ay var daha![]()