Evlenme teklifi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forumdaki bayan üyelerimizden de fikir alsak süper olacak ama...

1) sinemada film afişlerinin arasına film afişi şeklinde bir tasarım yaptırın (150 x 100 cm boyutlarında) ve sinema işletmecisine rica etseniz asar sanıyorum.

2)tanıdığınızı club yardımı ile sanki öylesine eğlenme amaçlı gidiyormuş edası yaratın,fakat işletme çalışanlarının tetikde duracağı bir an belirleyin ve o an geldiğinde müzik ışıklar hepsi bir anda dursun ışıklandırma sistemleri sizin olduğunuz masaya yönelsin ve o sihirli cümleleri söyleyin,bu şaşkınlık anında karşı tarafa nefes aldırmadan 2. süprizinizi yapın (artık masaya güller mi yağar,herkes kalkıp sizin masanızın etrafına mı toplanıp "evet evet" mi der burasıda sizin hayal gücünüze kalmış)
şimdiden hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin.

1) sinemada film afişlerinin arasına film afişi şeklinde bir tasarım yaptırın (150 x 100 cm boyutlarında) ve sinema işletmecisine rica etseniz asar sanıyorum.

2)tanıdığınızı club yardımı ile sanki öylesine eğlenme amaçlı gidiyormuş edası yaratın,fakat işletme çalışanlarının tetikde duracağı bir an belirleyin ve o an geldiğinde müzik ışıklar hepsi bir anda dursun ışıklandırma sistemleri sizin olduğunuz masaya yönelsin ve o sihirli cümleleri söyleyin,bu şaşkınlık anında karşı tarafa nefes aldırmadan 2. süprizinizi yapın (artık masaya güller mi yağar,herkes kalkıp sizin masanızın etrafına mı toplanıp "evet evet" mi der burasıda sizin hayal gücünüze kalmış)
şimdiden hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin.

iyi dilekleriniz için Teşekkür ederim.
valla 2. fikir çok hoşuma gitti. (ve uygulama için sorun yok) İnşallah Aydında clublar kapanmadan yetişirim.

böyle güzel bir olaya, benimde bir parça yardımım dokunduysa ne mutlu bana, inşallah herşey gönlünüzce olur.

Sinemaya gittiğinizde ara verildiği anda ikinizin resimlerinden oluşan bir slayt yansıtılsa(1 dakikalık falan) Sonrasında koskocaman benimle evlenirmisin yazısı belirse perdede bence çok şık olur.(biraz zahmetli ama bence süper olur)...Şimdiden Mutluluklar Murat bey...

vallahi bu sinema işine çok sıcak bakmaya başladım. Bu akşam bir kaç arkadaşlada istişahare ettik. onalarda olumlu baktı. Bakalım tabi böyle olmaz geliştirmek lazım biraz.

yaratıcı fikirler çıkıyor,iyi iyi,bana da lazım olacak.
Benim aklımdan geçen güzel manzaralı doğa ile iç içe bi yere götürüp,güneşin batışı ve deniz eşliğinde sadece size özel bi teklif olmasıydı.Tabi çaktırmazsan süprizi daha güzel ve anlamlı olur.
Sizin oralarda da bu tarz yerler olacağını düşünüyorum...
Şimdiden tebrikler,mutluluklar...

şu an aklıma gelmiyor ama kesinlikle özel bir anda ve orijinal tamamen size has bir teklif biçiminde olmalı.

yaratıcı fikirler çıkıyor,iyi iyi,bana da lazım olacak.
Benim aklımdan geçen güzel manzaralı doğa ile iç içe bi yere götürüp,güneşin batışı ve deniz eşliğinde sadece size özel bi teklif olmasıydı.Tabi çaktırmazsan süprizi daha güzel ve anlamlı olur.
Sizin oralarda da bu tarz yerler olacağını düşünüyorum...
Şimdiden tebrikler,mutluluklar...

var ama biz bunu çok yaşadık :D hatta bi kac kez teklif teklif ettim tabii bu kadar ciddi değildi olay. Dedim ya 9 sene çok fazla kahrımı çekti yani biraz özel ve güzel bir şeyler olsun istiyorum

Evlenince nerede oturacaksınız, İzmir'de oturacaksınız hain bir plan yapalım:) ?

Geri