23 Ocaktada benim evime girdi şerefsizler. Oğlumun doğumgünüydü bizim evimiz ufak diye annemlere gittik geldikki ev darma duman. Bende en çok bilgisayarımın gittiğine üzülüyorum oğlumun bütün görüntü ve resimleri bilgisayarımdaydı. Evim kaskoluydu giden eşyanın parasının bir kısmını yani eskime payı düşüldükten sonra ödediler. Altınlarım ise sadece 5te birini alabildim çünkü poliçedeki değer düşük tutulmuş. Benim haberim yok tabi.
O gece 3 ayrı ekip geldi. İlki hırsızın evde olma ihtimaline karşı eve ilk giren ekip ikincisi tutanak tutmaya 3. ise parmak izi almaya. Gelen polisler o kadar alkollüydülerki evimin içi iğrenç koktu. Parmak izide bulamadılar. O kafayla bulmalarınıda beklemiyordum zaten. Peki diyorum koca evde benim yada oğlumun yada kocamındamı hiç parmak izi çıkmadı. Biz evde eldivenle dolaşmıyoruzki dedim yok bişi deyip gittiler.
Geçmiş olsun
Çaldıkları herşey burunlarından gelsin keyfini süremesinler inşallah.
O gece 3 ayrı ekip geldi. İlki hırsızın evde olma ihtimaline karşı eve ilk giren ekip ikincisi tutanak tutmaya 3. ise parmak izi almaya. Gelen polisler o kadar alkollüydülerki evimin içi iğrenç koktu. Parmak izide bulamadılar. O kafayla bulmalarınıda beklemiyordum zaten. Peki diyorum koca evde benim yada oğlumun yada kocamındamı hiç parmak izi çıkmadı. Biz evde eldivenle dolaşmıyoruzki dedim yok bişi deyip gittiler.
Geçmiş olsun
Çaldıkları herşey burunlarından gelsin keyfini süremesinler inşallah.