Evimin önünde Ceza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dedigine katılıyorum dogrusunu yapmışsın bazen sepetten ekşi elma çıkar oda sana rast gelmiş.Çok aşırı takma bence keyfine bak iyi geceler

ya diyorumya abi açıcaksın maddi manevi tazminat polis karakoluna vs. ayrıyettende suç duyurusu yapıcaksın şerefsizin aklı başına gelsin

abi sen orda onların yaka numarasını alacaktın ona göstercektin gününü öyle sokak ortasındaki vatandaşa tehditler savurmak ne demek
görcekti.

abi sen orda onların yaka numarasını alacaktın ona göstercektin gününü öyle sokak ortasındaki vatandaşa tehditler savurmak ne demek
görcekti.
kos koca ilçe emniyet müdürü zaman herşeyin ilacıdır sağlık olsun belkide opel arabalara karşı bi gıcığı vardı bize toto vurdu

Bence hiç uğraşma. Hakimle savcıyla başbakanla restleş ama polisle restleşme , İki tane polis arkadaşım var yolda çevirip gözünün üstünde kaşın var diyerek adam dövüyorlar. Malum şimdiki polisler 6 aylık yetiştirme yetmeler içlerinde iyileride çok sayıda ama yok abi polisden korkulur. Ben bunu bilirim bunu söylerim.

Son düzenleme:
Bence hiç uğraşma. Hakimle savcıyla başbakanla restleş ama polisle restleşme , İki tane polis arkadaşım var yolda çevirip gözünün üstünde kaşın var diyerek adam dövüyorlar. Malum şimdiki polisler 6 aylık yetiştirme yetmeler içlerinde iyileride çok sayıda ama yok arkadaşım polisden korkulur. Ben bunu bilirim bunu söylerim.

:good: :good:

yakup abi öncelikle geçmiş olsun. fakat üzülerek fikrimi belirteyim, hiçbir sonuç alamazsın. nedenmi bu kadar negatif düşünüyorum? adam cafe'de karısı ile yemek yiyor. polis geliyor el kol hareketi yapıyor. adam "ne oldu memur bey, biz yemek yiyoruz" diyor. ve karısının önünde polisten tokat yiyor. :mad: bunu kameralar saniye saniye çekiyor. "bulun o polisi" kampanyası düzenleniyor. ama 1 yıldır bulunamıyor o polis. uzun yazmayayım, bunun gibi bir sürü olay anlatabilirim. çok ciddiyim üzülerek yazıyorum. genelleme yapmak doğru değil diyeceğim ama çevrenize bakın lütfen. bu kadar izole bir meslek varmı acaba???? vatandaşa sorun, askeri nasıl bilirsiniz, doktoru, mühendisi, öğretmeni vs. bir de polisi nasıl bilirsiniz desek şok edici bir sonuç çıkıyor. maaalesef. :sorry:

yazık ya bana durduk yere karımın sevgilimin vs. yanında tokat atçak yakarım poliside ...... sinir bir durum adamda tokatı yerken elleri armutmu topluyomuş karşılık versin demiorumda en azından engelleyebilir ama ansızın geldiyse kötü olmuş yaw psikolojiside bozulur insanın kaç yaşında adam polisten tokat yesin olur şey değil ama burası türkiye

abi canını sıkma derim.. kafanı takma yani.. bak orcinus abinin anlattığı gibi çok daha kötü olaylarda olabiliyo.. gül geç boşver..
öbür dünyasıda var bu işin sonuçta..

benim anlamadığım parkın yasak olmadığı bu arada mecburuz sokağa park ettmeye nasıl ceza yazarlar o cezayı gitsin belediyeye kessin normalde apartmanların hepsinin kendi yolu işgal etmeyecek şekilde park yeri olması zorunlu.Ama belediye kural koşarak belli bir ücret karşılığı mütahite park yerine evi daha geniş yapması için imkanlar sunuyor.Onlarda öyle yapıor.Sonrada günlük 7 ytl devletin yerini işgal ediyosunuz diye ceza ben böle hükümetin böle belediye başkanlarının.......

Geri