Evimin önünde Ceza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yakup

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar inanılacak gibi deyil evimin önünde işlekolmuyan sokağa yolu igal ettin diye tesadüfen ordan 06,30dageçen emniyet müdüründen niye yolu kapatıyosun diye tartıştık tartışma sonucu emniyet müdürlüyüne götürüldük trafik çağırdı saolsun 170 ytl cezayı yemiş olduk inşallah arkadaşlar böyle birşeyle karşılaşmazsınz paylaşayım istedim:mad: :mad: :mad: :mad:

geçmiş olsun

çok geçmiş olsun, bu nedir yaa resmen saçmalık :(

ben olsam mahkeme açar sürüm sürüm süründürürüm türkiyeden nefret etmemiz için elinden geleni yapıolar saolsunlar

az gelişmiş ülkelerdeki sorunlar bunlar. malesef...

ben olsam mahkeme açar sürüm sürüm süründürürüm türkiyeden nefret etmemiz için elinden geleni yapıolar saolsunlar
Arkadaşımın başına buna benzer bir olay geldi anasından emdiyine pişman ettiler görevyaptığı yeri biliyorum uğraşacam inşallah gelişmeleri paylaşacağım inşallah

yok böyle bşey resmen kendi egosunu tatmin etmiş pislik ..

bence önce kendindeki hatayı görmelisin.kendin diyorsun yola park ettim diye oraya çagıran müdürle dertleş bence gariban memurla degil onlar müdürü yaz derse yazar ayak çarıgı çarık ayagı hesabı yani.bende bu işin içindeyim gayet iyi bilirim ama yinede geçmiş olsun dilerim

bence önce kendindeki hatayı görmelisin.kendin diyorsun yola park ettim diye oraya çagıran müdürle dertleş bence gariban memurla degil onlar müdürü yaz derse yazar ayak çarıgı çarık ayagı hesabı yani.bende bu işin içindeyim gayet iyi bilirim ama yinede geçmiş olsun dilerim
sevgili kardeşim hatayı kendinde ara diyosun komiserin kendi ve 4 tanede yanında polis arkadaş vardı hatamı kabül ettim tüm cezaya razıyım gereken neyse yapın diyorum ama komiserii grsen ne tehditler savuruyo takıl peşime sana gösterecem diyo başka birşey demiyo ben onu sakinleştirmeye çalışıyom tehtitler devam edince bende filim koptu güzel kardeşim göevli memura hiç bir zaman saygısızlık yapmam memur çocuğu olarak olay yerini görsen şaşarsın evimin önü arç geçmediyi için parkı önemsemedim

Geri