evet ankaralılar skyline'ı gördünüzmü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Corsa_N' Alıntı:
oynanmış bir subaru oynanmamış bir skyline nı yer ama eğer ikiside orjin duruyorsa skyline derim birde skyline la oynandı ise subaruya şans vermem olanaksız.

Nissanda çalıştım ben 1 yıl ve o zamanlar fuara gelmişti skyline baya bi konusu geçmişti subaru ile ve yapılabilecekler ortaya döküldüğünde inannın bana subarunun şansı yok.

aynen katılıyorum bu dediğine kardeş sonuna kadar haklısın skyline her türlü subaruyu yer bitirir:alkis::alkis::good::good:

lnd' Alıntı:
yok yhaa ne bayanı nerden çıkardınız arkadaşın biri sürüyor tamamende erkek yaniii ama inanmam kusura bakmayında subarunun bunu tokatlıyacağını zannetmiyorum yanii kendi fikrim bu benim ama...

Kardeş tamamen haklısın ama burda bahsi geçen Subaru'nun Draglardaki 1. lik sayısını sahibi bile bilmiyordur.. Ben hiç denemedim ama bi Gıyasettin Subaru yazıp Google'da ararsanız eminim birşeyler çıkar..

ehehe adamdaki karizmayı düşünsene meydan okuyacaksın ben skyline yedim büyüde gel diyecek :D

dragon' Alıntı:
Kardeş tamamen haklısın ama burda bahsi geçen Subaru'nun Draglardaki 1. lik sayısını sahibi bile bilmiyordur.. Ben hiç denemedim ama bi Gıyasettin Subaru yazıp Google'da ararsanız eminim birşeyler çıkar..

kardeşim google dan arattım ilk cıkan siteden alıntı yapıyorum aşşağıda liste duruyor tabii araba süper olabilir ama ben görmedim denk gelmedi draglarda filan belki benim dikkatimi cekmedi..:)

Sınıf 8
1. Fatih GÜNDÜZ ... Subaru Impreza WRX ... 09.084
2. Hakan ERYÜCE ... Honda Civic VTEC ... 08.966
3. Gıyasettin KARATAŞ ... Subaru Impreza WRX ... 09.298

(1. araba subaru eyvALLAH ama 2. de civic be abicim yapma burda skyline var yanii iyiki girmemiş bu yarışa)

geçen gece milli kütüphanenin yanından yürürken yanımdan geçti çok tatlı bir mavi rengi vardı ama süper bi alet ya sesi yeter

dragon' Alıntı:
Gıyasettin abi tokatlamayacakta ben tokatlayacam Haruncum..

senin arabaya biz 2 turbo taksak yeriz abi :alkis:
abi skyline standart değilmişş
600 bg civarında diyorlarr :mad:
birde araç hollandadan gelmiş galiba

bunlar videosu
http://www.youtube.com/watch?v=yWHA-Pcto3Y
izmirde
http://www.youtube.com/watch?v=Sx1tWkjiO6k
http://www.youtube.com/watch?v=PBVZKRnJKII

cemalvga2.jpg

cemcem222oj7.jpg

grnt354sn3.jpg

sipsak0128qz2.jpg

sipsak0129wl6.jpg

abarttım galiba

aga naptın sen yaaaaa nerden buldun bunları işte araba budur felaket bişi yaaa araç ama bunu altında tutmakda büyük marifet haa

lnd' Alıntı:
kardeşim google dan arattım ilk cıkan siteden alıntı yapıyorum aşşağıda liste duruyor tabii araba süper olabilir ama ben görmedim denk gelmedi draglarda filan belki benim dikkatimi cekmedi..:)

Sınıf 8
1. Fatih GÜNDÜZ ... Subaru Impreza WRX ... 09.084
2. Hakan ERYÜCE ... Honda Civic VTEC ... 08.966
3. Gıyasettin KARATAŞ ... Subaru Impreza WRX ... 09.298

(1. araba subaru eyvALLAH ama 2. de civic be abicim yapma burda skyline var yanii iyiki girmemiş bu yarışa)

Şampiyonanın 5. ayağı OPET-OTODRAG Yarışı sonunda Sınıf 1'de Emrah Eryılmaz, Sınıf 2'de Nezih Oktaykan, Sınıf 4'te Levent Kesen, Sınıf 5'te Gıyasettin Karataş, Sınıf 6'da Güngör Mumcu ve Sınıf 7'de Selahattin Vardarlı bir yarış kala şampiyonluklarını ilan etti.

TÜRKİYE OTODRAG ŞAMPİYONASI (5.AYAK/KÖRFEZ PİSTİ)
OPET-OTODRAG YARIŞI GENEL KLASMANI:
SINIF 1
1. Nihat AKTAŞ (Peugeot 106 GTI)
2. Mustafa KARAMAN (Citroen Saxo VTS)
3. Emrah ERYILMAZ (Peugeot 106 GTI)
4. Fatih ERDOĞAN (Peugeot 106 GTI)
5. Buğra ÇOĞALIN (Peugeot 106 GTI)
6. Faruk BAYRAM (Peugeot 106 GTI)
SINIF 2
1. Nezih OKTAYKAN (Ford Taunus)
2. Bülent GÜRKAN (Opel Kadett GSI)
3. Gökhan SAMURTALI (Peugeot 206 GTI)
4. Burak TUNA (Hyundai Elantra FX Coupe)
SINIF 4
1. Yılmaz KAYMAZ (Buick Skylark)
2. Ersin EKŞİ (Chevrolet Nova)
3. Levent KESEN (Chevrolet Camaro)
4. Mehmet Atay AYDINER (Ford Mustang)
5. Cüneyt YÜKSEL (Chevrolet Camaro)
6. Şafak VELİOĞLU (Chevrolet Camaro)
SINIF 5
1. Gıyasettin KARATAŞ (Subaru Impreza)
2. Rıfat ERKUL (Toyota Corolla)
3. Deniz ÖZDİL (Mitsubishi Lancer Evo6)
SINIF 6
1. Güngör MUMCU (Chevrolet Vega)
2. Mustafa Jamal Omar (Buick Skylark)
3. Şükrü TAŞÇIOĞLU (Chevrolet Malibu)
SINIF 7
1. Selahattin VARDARLI (Chevrolet Camaro)
2. Boğaç ŞENER (Chevrolet Chevy II)
3. Tolga Savacı (Chevrolet Lumina)
4. Ekrem Ekmenci (Pontiac Firebird)

Kardeş araştırmadan ilk link'e bakıp yazarsan olmaz tabi!!
Gıyasettin Karataş ve Imprezası ekoldür.. Kendisini tanımam ama arabasını az çok bilirim.. Skyline kötü Impreza iyi karşılaştırması değil bu.. ama Skyline çok iyi olsada geçilmeyecek bir otomobil değil.. NFS oynamaya benzemez kalkış yapmak.. :good:

bende onu diyorum yaa zaten ilk geleni attım diye ama bak ne yazmışsın kopyalıyorum aynen

SINIF 5
1. Gıyasettin KARATAŞ (Subaru Impreza)
2. Rıfat ERKUL (Toyota Corolla)
3. Deniz ÖZDİL (Mitsubishi Lancer Evo6)

gectigi araba corolla ve evo 6 bunları gecipte 1. olmuş yazıyor gördügüm kadarıyla ama zannetmiyorumki corolla evo 6 ya bakarak seviye belirlemekyanlış bir tespit. inan imkanım olsa 2sinide istanbul yolunda buluştururum kapıştırırım ama zor demek istedigim sudurki corolla oynanmıştır ne kadar oynansada adı corolla bunu gecipte skyline a kafa tutmak biraz yanlış olur bence.......

Geri