evet ankaralılar skyline'ı gördünüzmü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
skyline nın içine oturdum ama yanlızca sergileniordu. bu arada bu araba dünyanın en hızlı 4X4 ü diye anılır o yüzden küçümsemeyin arkadaşlar kolay kolay yenicek bi araç değil.

bunun dışında araba mekaniğin yanında elektronik harikasıdır araba ayarları ile oynamak istediğinizde lap top u bağlamanız yeterli :D

YOK ABIA RABAYI BILMEDIGIM ICIN OLE SOLEDIM ZTANE YOKSA BISE DEDIGIMIZ YOK BOYNUMUZ KILDAN INCE:d:d:d.

276 hp mi şimdi bu.

ankarada gıyasettin abinin subarusu ile kaldırmışlar
subaru bunu tokarlamış

Gıyasettin abi tokatlamayacakta ben tokatlayacam Haruncum..

To_death_corsa' Alıntı:
Görmedik..Ama yakında biryere patlar o zaman ana haberde tüm türkiye görür...

VALLAHI PATLARMI PATLARR FATIH KARDESIM :cry:

Harun Kardesim Biz Buna Samarlamis Desek :) Samsunda Da Birtanede Viper Varmis Kirmizi Sadece Adam Haftada Bir Ciftlik Caddesinde Bir Tur Atarmis Samsunlu Arkadaslar Belkide Bilir.. :)

Bir de ben rast gelsem şuna merak ettim.En çok nerde gördünüz siz bu arabayı?Şöförü bayansa belki koltukları değişiriz :D belli mi olur ;)

yok yhaa ne bayanı nerden çıkardınız arkadaşın biri sürüyor tamamende erkek yaniii ama inanmam kusura bakmayında subarunun bunu tokatlıyacağını zannetmiyorum yanii kendi fikrim bu benim ama...

oynanmış bir subaru oynanmamış bir skyline nı yer ama eğer ikiside orjin duruyorsa skyline derim birde skyline la oynandı ise subaruya şans vermem olanaksız.

Nissanda çalıştım ben 1 yıl ve o zamanlar fuara gelmişti skyline baya bi konusu geçmişti subaru ile ve yapılabilecekler ortaya döküldüğünde inannın bana subarunun şansı yok.

Geri