evden eve nakliye konusunda fiyat bilgisi olan var mı? yada güvenilir bir tanıdığı olan istanbulda bu iş ile ilgili?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
netten bakınca çıkanlara sakın girme,
sözleşme iste, sözleşmeyi elime almadan eşyalarını elletme.
daha 2 ay önce girdim o işe, istanbulda bir fima
adamlarla birbirimize girdik, sigorta-garanti falan filan diye anlatan ş.siz telefonlara bile çıkmıyo, taşımaya gelen ne üdüğü belirsiz tiplerle başbaşa kaldık. eşyalara verdikleri zararlar saymakla bitmez.
kendin sök mobilyanı, eşyanı güzelce paketle. bi kamyon 3 de hamal bul taşıt. en azından paran cebinde kalsın
isim vermek doğru olmasa da 2 defa taşıondım ilki kelebek evden eve nakliyat (kötüydü) 2.si köseoğlu evden eve nakliyat (kötüden de öteydi)
olur da karşına çıkarsa bildiklerim bunlar, aman uzak dur bu 2sinden
İstanbul'da nasıl bilemiyorum ama Gaziantep'te işler çok düzenli yürüyor. Geçen hafta evden eve taşıma şirketinin biriyle evimi taşıttım. Gayet muntazam oldu. Herhangi bir zarar da olmadı. 4. kattan 4. kata 350 liraya hallettiler işi. İstanbul'da da vardır mutlaka işini düzgün yapan firmalar. Hamal, kamyon işine hiç girmeyin derim.
bu işgüzarların çoğu biçok mobilyayı sökmemek için 40 takla tıyor,Zaten işin en zor kısmı mobilya söküp tekrar kurmak, dolap kapaklarını ayarlamak,çekmeceleri hizalamak vs. yoksa taşıma kısmı kolay
Fiyat iyiymiş, bakalım önümüzdeki günlerde aynı dert benim başımda var, bende taşınacagım, nasıl olacak buradan paylaşırım...