evden eve nakliye yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan y@vuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

y@vuz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
evden eve nakliye konusunda fiyat bilgisi olan var mı? yada güvenilir bir tanıdığı olan istanbulda bu iş ile ilgili?

yanlış anlamayın ben bikere ewden eve yaptırdım şehir içi dedim bdaaha töbe mesela adamlar vitrin varya tabakları rasgele kutusya koyuyo sonra vitirni sökmüyolar sadce bir band sarıyolar kardeşimin dolabı vardı giysileri giysileri ellememişler bide dolap kapaklarını bantlamışlar getirdiler..walla warsa yenge güzelce paketlesın öle yapsın ve normalden pahalı yani tavsiye etmiyorum..

netten bakınca çıkanlara sakın girme,
sözleşme iste, sözleşmeyi elime almadan eşyalarını elletme.
daha 2 ay önce girdim o işe, istanbulda bir fima
adamlarla birbirimize girdik, sigorta-garanti falan filan diye anlatan ş.siz telefonlara bile çıkmıyo, taşımaya gelen ne üdüğü belirsiz tiplerle başbaşa kaldık. eşyalara verdikleri zararlar saymakla bitmez.

kendin sök mobilyanı, eşyanı güzelce paketle. bi kamyon 3 de hamal bul taşıt. en azından paran cebinde kalsın
isim vermek doğru olmasa da 2 defa taşıondım ilki kelebek evden eve nakliyat (kötüydü) 2.si köseoğlu evden eve nakliyat (kötüden de öteydi)
olur da karşına çıkarsa bildiklerim bunlar, aman uzak dur bu 2sinden

İstanbul'da nasıl bilemiyorum ama Gaziantep'te işler çok düzenli yürüyor. Geçen hafta evden eve taşıma şirketinin biriyle evimi taşıttım. Gayet muntazam oldu. Herhangi bir zarar da olmadı. 4. kattan 4. kata 350 liraya hallettiler işi. İstanbul'da da vardır mutlaka işini düzgün yapan firmalar. Hamal, kamyon işine hiç girmeyin derim.

istanbulda bu iş tam pislik olmuş, herkes nakliyeci
hangisi iyi hangisi kötü karar vermek güç
600 lira para verdim bi sürü eşyam zarar gördü, bide üstüne kavga dövüş, hatta tornavida çektiler bi ara da herhalde kullanmak işlerine gelmedi geri koydular ceplerine

netten bakınca çıkanlara sakın girme,
sözleşme iste, sözleşmeyi elime almadan eşyalarını elletme.
daha 2 ay önce girdim o işe, istanbulda bir fima
adamlarla birbirimize girdik, sigorta-garanti falan filan diye anlatan ş.siz telefonlara bile çıkmıyo, taşımaya gelen ne üdüğü belirsiz tiplerle başbaşa kaldık. eşyalara verdikleri zararlar saymakla bitmez.

kendin sök mobilyanı, eşyanı güzelce paketle. bi kamyon 3 de hamal bul taşıt. en azından paran cebinde kalsın
isim vermek doğru olmasa da 2 defa taşıondım ilki kelebek evden eve nakliyat (kötüydü) 2.si köseoğlu evden eve nakliyat (kötüden de öteydi)
olur da karşına çıkarsa bildiklerim bunlar, aman uzak dur bu 2sinden

Zaten işin en zor kısmı mobilya söküp tekrar kurmak, dolap kapaklarını ayarlamak,çekmeceleri hizalamak vs. yoksa taşıma kısmı kolay

İstanbul'da nasıl bilemiyorum ama Gaziantep'te işler çok düzenli yürüyor. Geçen hafta evden eve taşıma şirketinin biriyle evimi taşıttım. Gayet muntazam oldu. Herhangi bir zarar da olmadı. 4. kattan 4. kata 350 liraya hallettiler işi. İstanbul'da da vardır mutlaka işini düzgün yapan firmalar. Hamal, kamyon işine hiç girmeyin derim.

Fiyat iyiymiş, bakalım önümüzdeki günlerde aynı dert benim başımda var, bende taşınacagım, nasıl olacak buradan paylaşırım...

Zaten işin en zor kısmı mobilya söküp tekrar kurmak, dolap kapaklarını ayarlamak,çekmeceleri hizalamak vs. yoksa taşıma kısmı kolay

Fiyat iyiymiş, bakalım önümüzdeki günlerde aynı dert benim başımda var, bende taşınacagım, nasıl olacak buradan paylaşırım...
bu işgüzarların çoğu biçok mobilyayı sökmemek için 40 takla tıyor,
uyduruktan bi bant yapıştırıp strech film çekiyor, sonra hasar verince de biz yapmadık o vardı diyor.
anlaşırken yerlerine gidin, sözleşme yapın bide gelecek olan taşımacıları da görmenizi tavsiye ederim. o tipte adamları evin bahçesine sokmazdım baştan görsem

merhaba.konuyu yeni gördüm ben de cuma günü evi taşıtıyorum..küçük çaplı bir nakliye ile anlaştım....eğer eşyalarınız çok değilse size bu kişileri tavsiye edebilirim..

ben de bir arkadaşımdan bi yer buldum onlar memnun kalmış.bi konuşacağım.
siz de telefonlarını pm atarsanız onlarla da bir konuşayım.

yine de lcd tv, bilgisayar, hanımların çok para verdiği yemek takımları vs. gibi şeyleri kendiniz taşıyın :) nolur nolmaz.

Geri