Ev-İş Güzergahlarımız aynıysa..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bbs_one
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ortaköy'de oturuyorum,İkitelli Organize'de çalışıyorum..(35km:D )

Sabah 7 de evden çıkıyorum,işten çıkış saatim belli değil!! En erken saat 19'da.Bu bazen gece 2-3 ü bulabiliyor!

Kullandığım sabit bir güzargah yok,nerden eserse artık..

Bana katılmak isteyen var mı? :D

Ehh ben yorumsuz bıraktım arkadaşlar önce burdaki form üyelerine güvenilirde dışarıya güvenilmez dendikten sonra gelen yorumla..Neyse mantıklı bakıyorum hala fikre orası ayrı..Umarım işe yarar..

Bişey yapmadın işte onu diyorum ben de.Forumda çenen düşüyo senin. :D

iş yok abi yaa canım sıkıldı:)

Bana katılmak isteyen var mı? :D
köprünün ayagında binebilirim:)

Ehh ben yorumsuz bıraktım arkadaşlar önce burdaki form üyelerine güvenilirde dışarıya güvenilmez dendikten sonra gelen yorumla..Neyse mantıklı bakıyorum hala fikre orası ayrı..Umarım işe yarar..

bakalım yararmı yaramazmı
birlikte görücez...

bu arada buluşmalara bekleriz TANIMAK için Adves.

dragon allah sabır versin:)

güncel..

Ev-İş Güzergahlarımız aynıysa.. hem ekonomi hemde trafiği rahatlatma açısından, işe birlikte gidip gelmeye ne dersiniz?
herkes buraya ev ve işyerini, güzergahlarını yazarsa uygun olanlar işe birlikte gidip gelebilir, ne dersiniz? ayrıntıları saatleri vs.konuşmak için msn adresimi de yazıyorum bbs_one@hotmail.com

benim evim; haznedar
işyerim;osmanbey/şişli

istinye-beşiktaş arası...sabah 08.15-08.30 arası...akşam meçhul...

benim ki bi acaip 3 e kadar yatıyorum 8 9 gibi dışarı çıkıyorum gezip tozuyorum...sona sabah 4 te yatıyorum.Ama sınavlar yakındır...:):):)20 günü kaldı.Yani belli bi güzergah yok bana katılmak isteyen arkadaşla çok olacağına inanıyorum hepinizi seveyorum :):):):)

ilginç bi girişim olmuş :D
iş yerinden arkadaşlarla yapıyoruz biz o işi, forumdan güzergah tutturan olursa mucize olur zaten
çerkezköy kapaklı-organize sanayi arası 3km (5dk) gidip gelioruz arkadaşlarla,gelen olursa yerimiz var :D:D

henüz sanırım kimse bir sonuç alamadı bu olaydan ama ben ısrarla belki birileri faydalanabilir diye düşünmeye devam ediyorum..
haznedar-merter-osmanbey-çağlayan-şişli-mecidiyeköy...
saygıar

Geri