çok test ettim total den aldığım gaz 1 depoda yaklaşık 40 km daha fazla gidiyo ve performansıda diğerlerine göre daha iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben 2006 dan beri kullanıyorum adı deyişik demeyin piyasadaki ucuz gazlar kalitesiz oluyor sıralı sistemde ilk başta proplem vermiyor ama zamanla motorun verimi düşüyor eğer aracın karbiratörlü olursa gazında kalitesiz olursa rölanti proplemi fazla gaz yakma egsozdan acı gaz kokusu araçta tekleme rampada bayılma vs. bu olayları çok yaşadım. ama kaliteli gaz proplemsiz. motoru yormaz çekiş ilk harekette araç kolay kolay bayılmaz cok sıcaklarda ve cok soğuklarda motorun çalışması rahat olur sıkıntı yaratmaz. zaten enjeksiyonlu araçlarda gaz filitresi var kalitesiz gazda bu filirenin bakımı 25000 ie 30000km deyiştiğinde anlarsınız çok çabuk kirleniyor ama kaliteli gazda filitrenin kirlilik oranı düşük oluyor motorada temiz gaz gidiyor. şehrin havasıyla ormanın havası birmi arkadaşlar. kalite takılın.bilmem ama bildiğim shell, total ve aygaz dan şaşmayın
en iyisi total bence ben total kullanıyorum