Euro LPG mi Normal LPG mi???

çok test ettim total den aldığım gaz 1 depoda yaklaşık 40 km daha fazla gidiyo ve performansıda diğerlerine göre daha iyi.
 
bilmem ama bildiğim shell, total ve aygaz dan şaşmayın
 
bilmem ama bildiğim shell, total ve aygaz dan şaşmayın
ben 2006 dan beri kullanıyorum adı deyişik demeyin piyasadaki ucuz gazlar kalitesiz oluyor sıralı sistemde ilk başta proplem vermiyor ama zamanla motorun verimi düşüyor eğer aracın karbiratörlü olursa gazında kalitesiz olursa rölanti proplemi fazla gaz yakma egsozdan acı gaz kokusu araçta tekleme rampada bayılma vs. bu olayları çok yaşadım. ama kaliteli gaz proplemsiz. motoru yormaz çekiş ilk harekette araç kolay kolay bayılmaz cok sıcaklarda ve cok soğuklarda motorun çalışması rahat olur sıkıntı yaratmaz. zaten enjeksiyonlu araçlarda gaz filitresi var kalitesiz gazda bu filirenin bakımı 25000 ie 30000km deyiştiğinde anlarsınız çok çabuk kirleniyor ama kaliteli gazda filitrenin kirlilik oranı düşük oluyor motorada temiz gaz gidiyor. şehrin havasıyla ormanın havası birmi arkadaşlar. kalite takılın.
 
Gazda kalite önemli ayrıca istasyonda.Ben aygaz kullanıyorum.
 
Öğrenciyken kullandığım broadway için şehiriçi ve yakın mesafeler için ucuz lpg, rampalı bir yola gideceksem (bizim köy) euro lpg alıyordum. Rampalardaki performans fark ediyor idi.
Hatta niğdeden antalyaya gelirken konyaya kadar ucuz lpg ile sonrasını euro ile geliyordum :D
Hey gidi. Öğrencilik güzelmiş :)
 
Tüm gazlardan kullandım bir fark görmedim.
 
Euro Lpg de kışın gazın içindeki propan oranı artırılarak zor çalışma problemi ortadan kaldırılıyor..
 
ben hep euro lpg kullanıyodum.özelliklede opet euro aygaz alıyodum.sonradan mogazında aynı gaz oluğunu öğrendim ve 2-3 kuruş daha ucuz olduğu için ordan aldım.hemde aracımı yıkatıyodum mogazda.fakat sonradan araç daha tepkisiz olmaya ve çok yakmaya başladı.belliki euro kalitesini opet bozmuş yada kış aylarında propanı fazla koymaya başladılar.c.tesi günü eski sanayinin ordan (samsun yoluna dönüşte karayollarının köşesinde) milangazdan doldurdum.neden derseniz fiyatı 1,31 ytl idi.önce terettüt ettim.fakat hem pompanın doldurma hızı (opetlerde ve mogazda pompa basıncı öyle yüksekki şamandıra direnç gösteremiyor) hemde gaz kalitesi oldukça iyi geldi.gazı aldıktan sonra 200 km gittim hiçbir sorun olmadığı gibi euro aygazdan daha iyi performans verdi.bana uzak olmasına rağmen bundan sonra ordan almaya gideceğim.sizlere tavsiyem gaz aldığınız yerlerde pompa basıncına gikkat edin. 10 bar ve üzerindeki pompa basıncı olan yerden gaz almayın.tavsiye ederim yani.iyi forumlar.
 
en iyisi total bence ben total kullanıyorum

:good: euro gaz filan hikaye bunlar.ankaradan giderken full total doldurdum samsuna gittim.samsun dönüşü euro gaz doldurdum araba biraz daha ıkınsa 4. viteste bile çekmeyecek o derece kötü rezalet bi gaz.belki şubeden şubeye değişir ama sadece yabancılığa özenti marka olarak fark yaratma çabası çoğu lpg yazan yerin gazı onlardan daha iyi
 
Araba zaten ilk once benzinle caliso filtre dedigin kac paralik bisi arkadaslar sadece isim war baska bisi degil
 
Geri
Üst