Merhabalar arkadaşlar, bugün eureko sigortadan arandım. (maaşımı garantiden aldığım için garantiyle anlaşmalıymış) Arayan arkadaş arabamın kaskosunun biteceğini söyledi ve fiyat vermek için aradığını iletti. Tabi dinledim kendisini ve şu bilgileri aktardı
-full kasko
-1 kere cam değişim hakkı(ücretsiz)
-2. 3. kişiler tarafından yapılan kazalarda hasar karşılama
-anahtar üzerindeyken çalınma durumunda ücret karşılama
-Tüm doğal afet ve terör olaylarında ücret karşılama
-nerede olursa olsun yol yardımı (ücretsiz ve leasing içinde verilecek ücreti karşılıyo)
-Autoking mini onarım hakkı ( kasko bozulmuyor)
-Her türlü kazada orijinal parça ile değişim
gibi şeyler söyledi. Düşünmek istiyorum dediğimde bonus kartınıza %10 bonus vereceğini ve ağız bakımınında hediye olarak verileceğini söyledi. Bunların hepsine 599TL bedel söyledi. Yine düşünmek istediğimi söyledim ve Malatya opeli aradım fiyat almak için
Aviva Sigorta 700TL
Allianz Sigorta ise 1042TL ve hediye olarak 500 TL'lik araç dış bakım hizmeti veya 400TL değerinde motor temizlik ve koruma hediyesinin olduğunu söyledi.
Soracağım soru şu Eureko çok cazip fiyat verdi fakat netten biraz baktım (şikayetvar.com) yapılan yorumlar güven vermedi. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Kaskom ayın 4ünde bitecek ve Eureko yarın beni arayacak. Sizinde bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Kazasız sürüşler , keyifli forumlar.
-full kasko
-1 kere cam değişim hakkı(ücretsiz)
-2. 3. kişiler tarafından yapılan kazalarda hasar karşılama
-anahtar üzerindeyken çalınma durumunda ücret karşılama
-Tüm doğal afet ve terör olaylarında ücret karşılama
-nerede olursa olsun yol yardımı (ücretsiz ve leasing içinde verilecek ücreti karşılıyo)
-Autoking mini onarım hakkı ( kasko bozulmuyor)
-Her türlü kazada orijinal parça ile değişim
gibi şeyler söyledi. Düşünmek istiyorum dediğimde bonus kartınıza %10 bonus vereceğini ve ağız bakımınında hediye olarak verileceğini söyledi. Bunların hepsine 599TL bedel söyledi. Yine düşünmek istediğimi söyledim ve Malatya opeli aradım fiyat almak için
Aviva Sigorta 700TL
Allianz Sigorta ise 1042TL ve hediye olarak 500 TL'lik araç dış bakım hizmeti veya 400TL değerinde motor temizlik ve koruma hediyesinin olduğunu söyledi.
Soracağım soru şu Eureko çok cazip fiyat verdi fakat netten biraz baktım (şikayetvar.com) yapılan yorumlar güven vermedi. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Kaskom ayın 4ünde bitecek ve Eureko yarın beni arayacak. Sizinde bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Kazasız sürüşler , keyifli forumlar.