Esp

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aleco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esp işe yarıyormu?

• Kullanılan toplam oy
    54
  • Anket kapatılmış .

aleco

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu konu aklıma çok takıldı esp gerçekten işe yarıyormu esp hayat kurtarır mı? hiç başına esp hayatımı kurtardı diyen arkdaşlar varsa bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim :)

hayat kurtarma seviyesinde olmadı çok şükür, inşallahta olmaz, ama kazadan kurtardığı oldu çok kere. Kesinlikle işe yarıyor..

ESP bende yok ama olmasını isterdim.Kesinlikle yararlı

paylaşımlarınız için teşşekkürler :) aldığım araçta esp var teknolojiye inanmayan bi kaç kişiden ne işe yarııo yaramaz sözlerini duydum o yüzden kafam karştı sizin aracınızda esp varmı?

allah kaza bela vermesin:) peki bu opellerde kullanılan esp bosch'un ürettiği programlardan mı başka firmanın esp programı varmı ?

benim sattığım aracımdada vardı şimdiki aracımdada var. esp beni çok kazadan kurtardı (kanı delilik işte hızlı akıyo :) ) esp'nin gerekliliğini sorgulamak bile mantıksız. insan başına gelmeden bilemiyo. ALLAH getirtmesin de zaten.

çok yararlı o olmasa marmara sularına uçmuş olabilirdik :D

ESP hayat kurtarır demek çok yanlış olur. ESP aracınız yolda tutmaya yardımcı olur.
Yapacağını ani manevra, hızlı viraja girmek, buzlu zeminlerde vsvs. olumsuz şartlarada normal kullanım için yardımcı olur.

Benim aracımda ESP ve yokuş kalkış desteğine yoktu. Şuan ESP + ve yokuş kalkış desteği var.

İnanın daha önce ne kadar güvensiz araç kullanıyormuş diye kendime çok sordum.

allah kaza bela vermesin:) peki bu opellerde kullanılan esp bosch'un ürettiği programlardan mı başka firmanın esp programı varmı ?

eğer yanlış bilmiyorsam ESP isimli tüm stabilite programları Bosch'un. Bosch markayı kullanmak istemeyenler kendi ürettikleri programlara kendileri isim veriyor (örneğin toyota VSC) çünkü ESP ismi Bosch patentli diye biliyorum.

Geri