esp olduğunu nasıl anlayacam yaww

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya arkadaşlar ama arabanın 4 tekeride disk........eee esp olması gerekmiyomu ya arkadaştan alırken bana var dedi onun için aldım ben bu arabayı

4 tekerinde disk olması sadece fren kapasitesini artırır. ESP olduğu anlamına gelmez.. ;)

hadii yaa ben esp var diye ne kadar sevinmiştim :(ben aracımı 23.750 ye almıştım ama adam beni kandırdı esp olduğunu bastıra bastıra söledi ya işte karda kaymaz opsiyonel sunuyolardı ben ekstaradan para verip taktırdım falan dedi nasıl olsa arabanın 10.750ytl borcu duruyo 1milyarını vermem ödeşmiş oluruz :(

Tacho da kontak açıldığında bu şekilde bir ışık yanması gerekiyor.

Bu tarz bir konu forumumuzda daha önce tartışılmıştı.Lütfen detaylı aramadan inceleyiniz.

ya arkadaşlar bu ışıktan varmış aşağı inip baktım gece gece:D ama yanmıyor acaba ışıkta bi sorun olabilirmi kontağı açtığın zaman yani ışık hiç bi şeklide yanmıyo aynı şekilde kemeri tak uyarısının ışığı bile yanmıyo acaba ışıklarda bi sorun olabilirmi

ya arkadaşlar bu ışıktan varmış aşağı inip baktım gece gece:D ama yanmıyor acaba ışıkta bi sorun olabilirmi kontağı açtığın zaman yani ışık hiç bi şeklide yanmıyo aynı şekilde kemeri tak uyarısının ışığı bile yanmıyo acaba ışıklarda bi sorun olabilirmi

büyük ihtimalle sistemin ya açma kapama butonu wardır yada devreye girince yanıp sönüyordur.

ya ozaman yarın bi elektirikcide lambalarını kontrol ettireyim cunki kemerlerin bile ışığı yanmıyo

Combolarda ESP yok üzgünüm boşuna uğraşma, bir sonraki aracını alırken önce kendin araştırırsın, cahil satıcıları dinlemezsin.

Arkadaşlar, 96-99 vectralarda varmı bu meret? GLS-CD versiyonlarında hiç bilen yokmu yavv..

ya arkadaşlar tekrar servise gittim ya ne ilgiliz alakasız ukala adamlar ilgilenmiyorlar bile utanmaz herifler ilgilendikleri bile yok bundan sonra benim için yetkili serviş bitmiştir hep özele gidecem garantiden servis dışı bırakıyorlar bıraksınlar zerre kadar umrumda değil.. aldığım arabanın sahibini arayacam gel arabanı al götür paramı ver...sen yalan söledin..zaten arabanın 10.750 ytl parasını vermedim devirde bende valla 13.000ytl mi vermesse ortada senet falanda yok gider arabayı satarım 5kuruşda para vermem canımı cok sıktı yaa:mad: ve adım gibide eminim bu pazar araba pazarına gidip güzel araba bulursam alıcam 307 favorim

Geri