esp olduğunu nasıl anlayacam yaww

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya arkadaşlar ama araba .com dan baktığım combolar fulunun coğunda esp var yazıyo acaba varmıdır

96-99 Vctra'larda var yazar ama o lamba yok.. Seninkide öyle heralde Hiç merak etmedim ama aklıma gelmişken Vectra 96-99 GLS-CD serisinde var mı?

ya bazılarında var bazılarında yok en iyisi sende git servisi bi danış onlar bakıp hemen anlarlar

Kardeş valla yol tutuş olarak Vectra B' ler standartlarına göre mükemmel, o yüzden çok da mühüm değil, Ne Passat, ne Golf, ne Primera ne Megane ne de Focus hepsini kullandık en iyisi her zaman her yerde OPEL..
Opelci olduğum için söylemiyorum, Vectralar gerçekten harika viraj tutan araçlar..

ya arkadaşlar ama araba .com dan baktığım combolar fulunun coğunda esp var yazıyo acaba varmıdır
sevgili kokorecci
o araba.com daki aracına ESP yazanlar o kadar çoğunlukta ki. Halbuki bir çok galerici de dahil ESP nin ne olduğunu bilmiyor.Arabada ABS var diye üç harfli herşey var zanneden aklıevveller onlar. ESP orta sınıf araçların bir çoğunun en lüks modelinde sunulan ileri bir teknoloji. Comboda ESP maalesef yok. Hiç canını sıkma.

şunu belitmek isterim ki ben opelle girilmeyecek virajlara giriyorum hızlı bir şekilde yol tutuşu mükemmel
ne varsa opel de var gerisi hikaye

ESP ile EPS yi karıştırmayın..

combo ve onun sınıfındaki hiçbir araçta esp bulunmuyor. ama bu pek de önemli değil. çünkü combo'nun arka süspansiyonlarının bağımsız olması diğer rakipleri olan vw caddy ve ford connect'ten daha iyi yol tutmasını sağlıyor.

Son düzenleme:
Geri