servise giderek esp nin var olup olmadığını, varsa sorunlu olup olmadığını öğrenmek mümkünanlaşılan tecrübeden başka yol yok çalışıp çalışmadığını anlamak için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
servise giderek esp nin var olup olmadığını, varsa sorunlu olup olmadığını öğrenmek mümkünanlaşılan tecrübeden başka yol yok çalışıp çalışmadığını anlamak için
ben zaten git yap demedim, denemenin en iyi yolu budur dedim.
yapılırsa da geniş ve risksiz alanlarda yapılması gerektiğini söyledim.
esp yi denemek için ralli yapmaya gerek yok, çok düşük süratte sadece aracın önden veya arkadan hafif kayması yeterli.
kuru zeminde arabayı kaydırmak fizik kurallarını zorlamak demektir ama ıslak, karlı veya buzlu zemini olan büyük otopark, geniş arazide 30-40 la giderken hafif bir direksiyon hareketiyle aracın önden veya arkadan 1 mt. bile kayması yeterlidir.
servise giderek esp nin var olup olmadığını, varsa sorunlu olup olmadığını öğrenmek mümkün
astra h de acaba anti patinaj için ayrı bir lamba yok mu?
o zaman arkadaşın aracında sadece anti patinaj olabilir.esp yoktur belki.yok maalesef...
o zaman arkadaşın aracında sadece anti patinaj olabilir.esp yoktur belki.
ben fiat linea kullanıyorum güvenlik paketli.onda hem traction control hem de esp ışıkları ve sembolleri ayrı ayrı var.
servise giderek esp nin var olup olmadığını, varsa sorunlu olup olmadığını öğrenmek mümkün
espirili usta her zaman iyidirServisteki ustam (kendisini çok severim) istersen kontrol edeyim ama bende korkuyorum demişti![]()
Servisteki ustam (kendisini çok severim) istersen kontrol edeyim ama bende korkuyorum demişti![]()