arkadaşlar bir önceki topiğimde pazar gecesi yaşamış olduğum kaza tehlikesini anlatmıştım. ESP'nin devreye girdiğinden emin olamamıştım ve uyarı ışığı yanmadı demiştim.. bugun servise gittim ve aracım tepeden tırnağa check-up'a alındı (sistemsel-yazılımsal-donanımsal).. aracın bütün elektronik sistemleri kontrol edildi.. herhangi bir hata veya uyarı alınmadı.. o gece esp çalışmış. eger çalışmasa imiş, 150'yi bırakın 100km 'nin üstünde bile araç spin atabilir veya yoldan çıkabilirmiş.... (yine de esp2ye güvenmemek lazım)...
bu arada ağzım açık kaldı.. yetkili arkadaş 1.5 saat uğraştı. tek tek, direksiyondan, fren sistemine, esp'den diğer unsurlara kadar her bir şeyi kontrol etti... ilgili bir güncelleme varmış. nisan 2011 tarihli (main body birşeyi- anlayamadım) güncelleme yüklendi.. çağrılmayı beklemeyin derim...
(resimi bir türlü düzeltemedim kusura bakmayın)
bu arada ağzım açık kaldı.. yetkili arkadaş 1.5 saat uğraştı. tek tek, direksiyondan, fren sistemine, esp'den diğer unsurlara kadar her bir şeyi kontrol etti... ilgili bir güncelleme varmış. nisan 2011 tarihli (main body birşeyi- anlayamadım) güncelleme yüklendi.. çağrılmayı beklemeyin derim...
(resimi bir türlü düzeltemedim kusura bakmayın)