Eskişehir'den Beyaz Gelincik karşınızda!!

Beyaz gelincik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Vectra 1.6 16V Comfort

beyaz gelincik hoşgeldin.kazasız günlerde kullan.:good:

Teşekkürler

Merhabalar, teşekkür ederim fakat bir problem oldu. Notebook'da resim düzenleme programım olmadığı için fotoları şimdilik koyamıyorum. En kısa zamanda halledeceğim.
Kusura bakmayın.:cry:

Merhabalar, teşekkür ederim fakat bir problem oldu. Notebook'da resim düzenleme programım olmadığı için fotoları şimdilik koyamıyorum. En kısa zamanda halledeceğim.
Kusura bakmayın.:cry:
rica ederim.senden isteğim imza ayarlarını yapmayı unutma.birde burdan http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=336 resim eklemen konusunda yardım alabilirsin.proğrama gerek yok anlayacağın.en kısa zamanda gelinciğin fotolarını görmek isteriz.iyi forumlar.

Allah kazadan beladan esırgesın.en kısa zamanda fotografları gormek dılegıyle...:D

Hadi bakalım hemşerim hayırlı uğurlu olsun foto eklemek için programa gerek yok yaa zaten seni yönlendiriyolar:)

Beyaz Gelincik Geldi!!!

dsc00729gf2.jpg
dsc00727dn0.jpg
dsc00726ym9.jpg
dsc00724la3.jpg

çok tatlı çok güzel görünüyor..kazasız belasız mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle..

arkadaşımda 92 kasası vardı beyaz okadar hoşuma giderdi ki daha sonra c ler çıktı vectranın bende ayrı yeri var b ye beyaz balina derdik efsane sürüyor beyaz balinalar çok yaşasın güle güle kullan kazasız belasız cezasız

Geri