eskişehirde özel opel servis?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esdres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esdres

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba.arabamın garantisi bitti 2 senedir alpataya gidiyordum yıllık bakım için,bu sene özel bir servise gitmek istiyorum.bilen arkadaşlardan tavsiyelerini alabilrmiym?eskişehirde nereye gidilmeli özel servis olarak?

hocam soruna cevap olmıycak ama müsadenle ben bir iki soru sorayım ,

Alpatadan memnunmusun ? internette arattım genelde olumsuz yorumlar var..

bu alpata opel showroom ve servis şeklinde heralde ? herhangi bir kaporta tamiri yaptırdınız mı ? boya falan ? teşekkürler...

Onun haricinde dediğiniz gibi iyi bir usta bulmakta fayda var, garanti bittikten sonra servise sadece kaskodan kaporta hasarı için gidersem giderim mecbur kalmadıkça

hocam soruna cevap olmıycak ama müsadenle ben bir iki soru sorayım ,

Alpatadan memnunmusun ? internette arattım genelde olumsuz yorumlar var..

bu alpata opel showroom ve servis şeklinde heralde ? herhangi bir kaporta tamiri yaptırdınız mı ? boya falan ? teşekkürler...

Onun haricinde dediğiniz gibi iyi bir usta bulmakta fayda var, garanti bittikten sonra servise sadece kaskodan kaporta hasarı için gidersem giderim mecbur kalmadıkça

alpata genel olarak iyi ama en ufak birşey için bile çok bekliyorsun,boya kaporta sorunum olmadı sadece ön tamponu değştrmştm çıkarp yenisini taktılar zaten..boya,kaporta tamiri hakkında pek bilgim yok açıkçası...yıllık bakıma artık 450 tl falan vermek istemiyorum o yüzden dışarıdan bir usta arıyordum.forumda konusu geçmiş opes diye bir yer var sanayide gökhan usta.oraya gideceğim bakalım memnun kalırım inşallah...

eskişehirli arkadaşlardan konuyu daha gören yok galiba.. neyse tavsiye bulmuşsunuz.. bende geçen istanbulda nereye gitsem derken taksici bir tanıdık var , ondan tavsiye almıştım

umarım memnun kalırsınız, ilerde bizim de işimiz düşerse oraya gideriz

Geri