Eşinize yada sevgilinize aldığınız hediyeler :D

yeliz abla teşekkür ederimm :)

önemli olan eşinizi / sevgilinizi tanımak, O'nu ne mutlu eder? bunu bilmek, ben de çok iyi tanıyorum eşimi... o yüzden hem içimden geleni hem de ekstra olarak yanında eşimi daha fazla sevindirecek detayları yapmaya çalışıyorum.. :)

10 юubat doрumgьnьydь eюimin, ona цzel pasta yaptэm ve istediрi 2 tane зanta vardэ onlarэ aldэm :) sevgililer gьnьnde ise gьzel bir gьl aranjmanэ ve yine ona цzel pasta yapэyorum :) bu sene evde kutlamak istedi зьnkь..
geзen sene mak.mьh.odasэ ( tepekule iю mrk ) a7 юehir klubьnde bir yemek organize etmiюtim, masaya цzel зiзek yaptэrmэю ve ortak юarkэmэz olan sevdan bir ateю'i sahneye geзerek solo gitar ile sцylemiюtim... arkadaюlarэmэz da bizimleydi 10 kiюi falandэk, hediye olarak da tektaю almэюtэm... ayrэca ьzerinde ismimiz yazan dolmakalem seti almэюtэm bir de.
:eek: sen Abromovich'i bile gecmissin valla !

Umut hayranlıkla okuyorum abicim seni

Yani ben цyle dьюьnьyorum , diрerlerini bilemem :) Bakalэm hele parise gidelim :D:D evlenip'de dцnebilirm :p :kop:

Eger gerekli olursa Rue La Fayette caddesinde Le Peletier metrosunun orada guzel bir evlendirme dairesi var
;)

Eger gerekli olursa Rue La Fayette caddesinde Le Peletier metrosunun orada guzel bir evlendirme dairesi var
;)

Ahahah :D Abi evlenecek olsam yer çok :p Bakalım kısmet işi , gerçi benim işimde belli olmaz ama saol yinede :) Bide araç kiramalası ile ilgili yer arıyorum yahu yardım edebilecek biri varmı ? Avis fransa'da varmı acaba bide ona bakalım.

Buldum avis üyesi olduğumuz için indirimli astra, passat, peugeot 1007-407, özel rezarvosyon ile renault scenic ne alka ise en pahalıda oydu vs vs passatı seçtim normalde 85 bize günlük 50 € hava alanından teslim.

Ben Yüzük,Kolye,Küpe aldım set hâlinde..:)
Bakalım birde en sevdiği film yani recep ivedik 2'ye 2 tane bilet,bide gül tamamdır.:)

cep telefonu aldım

Ömrümde böyle hediye almadım hiç kimseden yarın sevgililer gününde Paris'deym :D:D Benim düşünmem gerekirken kız arkadaşım böyle bir süpriz yaptı bana , norveçte yaşıyor kendisi onu görmeye gidecektim süpriz yapacaktım o daha büyük bir süpriz yaparak parise uçak bileti yolladı bana çok feci mutlu oldum :):):):) Ne diyeceğimi ne yağacağımı şaşırdım 1 haftadır ... Döndükten sonra resimleride eklerim , ne alsamda bukadar anlamlı bi hediye olmadı ama aldık bişeyler işte . Bu arada norveçte yaşıyor dedim fakat türk :)

AykalSA...:D :D :D :D

Adamın karnı ağrısa evdeki tuvalete değil, eifel kulesinin karşısındaki tuvalete gidiyor...:):)

Bende güzel bir yüzük kutusunun içine Falım sakız aldım onu vericem...:D :D :D

Organize işler bunlar, düşmeyin bu tuzaklara...3 TL'lik gülü 14 Şubat olunca 13 TL'ye satıyolar...Neden şubat diye hiç düşündünüz mü? Bahar ayında bir gün sevgililer günü olsaydı millet çiçeği bahçelerden, mezarlıklardan araklar, para kazanamayız diye bu ayı seçmişler...;) :) O yüzden bi güle o kadar para vermeyin...Alın 1 Kg kıyma, mis gibi yemeğe kat, köfte yap ye...Tok insan, mutlu insan...Aşk, karın doyurmaz...:) Eskiden Sevgililer günümü varmış...:)

Geri