- Konuyu Başlatan
valla doğrusun yusuf bize bırak paris biletini akbil bile almaz bizim kiler![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla doğrusun yusuf bize bırak paris biletini akbil bile almaz bizim kiler![]()
10 юubat doрumgьnьydь eюimin, ona цzel pasta yaptэm ve istediрi 2 tane зanta vardэ onlarэ aldэmsevgililer gьnьnde ise gьzel bir gьl aranjmanэ ve yine ona цzel pasta yapэyorum
bu sene evde kutlamak istedi зьnkь..
geзen sene mak.mьh.odasэ ( tepekule iю mrk ) a7 юehir klubьnde bir yemek organize etmiюtim, masaya цzel зiзek yaptэrmэю ve ortak юarkэmэz olan sevdan bir ateю'i sahneye geзerek solo gitar ile sцylemiюtim... arkadaюlarэmэz da bizimleydi 10 kiюi falandэk, hediye olarak da tektaю almэюtэm... ayrэca ьzerinde ismimiz yazan dolmakalem seti almэюtэm bir de.
Yani ben цyle dьюьnьyorum , diрerlerini bilememBakalэm hele parise gidelim
evlenip'de dцnebilirm
![]()
![]()
Eger gerekli olursa Rue La Fayette caddesinde Le Peletier metrosunun orada guzel bir evlendirme dairesi var
![]()
Ömrümde böyle hediye almadım hiç kimseden yarın sevgililer gününde Paris'deymBenim düşünmem gerekirken kız arkadaşım böyle bir süpriz yaptı bana , norveçte yaşıyor kendisi onu görmeye gidecektim süpriz yapacaktım o daha büyük bir süpriz yaparak parise uçak bileti yolladı bana çok feci mutlu oldum
Ne diyeceğimi ne yağacağımı şaşırdım 1 haftadır ... Döndükten sonra resimleride eklerim , ne alsamda bukadar anlamlı bi hediye olmadı ama aldık bişeyler işte . Bu arada norveçte yaşıyor dedim fakat türk
![]()