Eşime Doğum Hediyesi Önerisi

soylu_fasulye

Kayıtlı Kullanıcı
46-Kahramanmaraş
Arkadaşlar daha önce de forumda bahsetmiştim. Allah' ın izniyle yaklaşık 3 hafta sonra ilk çocuğumuz dünyaya gelecek. Tarifi imkansız duygular içindeyiz eşim de ben de.:p Çevremizdeki herkes şimdi birşey anlamazsınız ama doğunca göreceğiz sizi muhteşem bir duygu olduğunu o zaman anlarsınız diyorlar. Galiba doğru söylüyorlar.

Konuya gelecek olursak; eşime doğumdan sonra güzel bir hediye almak istiyorum. Sizin değerli fikirleriniz benim için çok önemli. Hele de bayan arkadaşlar konuya yorum yazar da fikir verirlerse işte o mesajlara paha biçilemez.:D Şimdiden teşekkürler...

bence.. bu iyi :D

Opel_Corsa_red_vr_2006_EMS.jpg

Allah anali, babali buyutsun !
Dogumdan sonra yataginda savastan cikmis gibi yorgun yatan bir hanimin keyfini hicbirsey bir elmas, safir ,pirlanta yuzuk, kupe gibi yerine getiremez . O yuzden Ilk cocuksa guzel bir pirlanta yuzuk al, ikinci cocuktada kupesini alirsin, takim olur )

valla benimki doğum yaparsa tek taş pırlanta sözüm var yani biraz kasacam bütçeyi.eğer 1500-2000 tl çıka bilirsen sana tavsiyem tek taş al hiç bir kadın reddedemez :)

şaka bir yana.. arkadaşın doğum öncesi öyle büyük paralar çıkması hiç mantıklı değil..

Allah anali, babali buyutsun !
Dogumdan sonra yataginda savastan cikmis gibi yorgun yatan bir hanimin keyfini hicbirsey bir elmas, safir ,pirlanta yuzuk, kupe gibi yerine getiremez . O yuzden Ilk cocuksa guzel bir pirlanta yuzuk al, ikinci cocuktada kupesini alirsin, takim olur )
kesinlikle..tek taş ya da triaa denen modelleri var..benm de hatun tutturdu isteyip duruyor..tam tur olanları da var:D abartmayalım güzel kardeşim dersen,al bi tek taş..hiç bi kadın hayır diyemez..benmki eşya ev istemiyor..tek taş istiyor:D
gerçekten çok enteresanlar:)

Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah,
hatıra kalacak manalı bir hediye olmalı öür boyu saklanacak türden derim ben,
bunun yoluda kuyumcudan geçiyor :)

Yorumlar için teşekkürler ama doğum zamanı 1500-2000 lik hediye çoook zor görnüyor. Ama gerçekten kuyumcudan geçiyor bu hediyenin yolu tektaşı var allahtan daha önce almıştım.:)

Evet bir de altını çok seven hanımlar var. Mesela benim komşuya hanımı her doğumgününden, evlilik yıldönümünden vb. günlerden önce aynen şu cümleyi kuruyor şahit oldum.

- Canııım bana hediye almayı düşünüyorsan sakın saçma sapan şeylere para verme, al bir çeyrek altın hepsinden iyi bana.

Yorum yok:D

Son düzenleme:
Geri